Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Larisa200397 in Sarcina despre 17 septembrie 2022 deschis - denunta

Test de sarcina pozitiv+scurgeri maronii

Buna! Ieri aau fost 7 zile de cand mi-a intarziat menstruatia asa ca am decis sa fac un test de sarcina care mi-a iesit pozitiv dar ca sa ma asigur am mai facut unul la servici si la fel a iesit pozitiv. Insa spre amiaza cand am mers la baie am observat o secretie maronie pe hartia igienica si m-am panicat asa ca am mai repetat teatul de doua ori ai acelea au iesit pozitive dar mai slab decat primele doua. Am zis ca repet testul azi dimineata inainte sa imi fac analizele hcg+beta pentru a confirma 100% daca sunt insarcinata sau nu, dar testul de dimineata mi-a iesit negativ. Din pacate reZultatul nu o sa il primeac decat luni si nu vreau sa ma ingrijorez dar nu am incotro. Mentionez ca menstruatia nu este neregulata dar nu a intarziat niciodata mai mult de 4 zile si in ultimele 2 luni am avut mai mult secretii maronii decat sange dar foarte putin. Oricum planuiesc sa merg la medic indiferent de care ar fi rezultatul analizelor dar totusi as vrea sa va cer o parere.Va multumesc anticipat!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 854
Rasfoieste dupa
  • 2

    by AleThePanda about 19 octombrie 2022

    Si eu am avut scurgeri maronii, și in cele din urmă a trebuit să mă internez, în săptămâna 6-7 de sarcina. Cred ca cel mai bine ar fi să consultați un doctor. Nu vreau să vă sperii, dar pentru liniștea dumneavoastră. Eu am mai avut și o răceală puternică, probabil de aceea m-a internat.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta