Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de andraniculae in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 14 iulie 2022 deschis - denunta

Cu ce incep diversificarea?

Cu ce aliment a-ti început diversificarea?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1055
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 15 iulie 2022

    Discuta cu pediatrul, să-ți dea o schema de diversificare. Tot laptele rămâne baza alimentației zilnice, alimentele se introduc treptat, în cantități mici la început, sa poți observa dacă are sau nu alergii /intolerante.În primele 2 luni se introduc piureul de fructe, supa crema de legume, iaurt de casa, branzica dulce făcută în casa. Oul și carnea se introduc mai târziu în alimentație.

    • Scor: 0
  • 1350

    by sandritano1 about 15 iulie 2022

    pediatrul ce a recomandat?! cate luni are bebe? 4-5-6??? depinde la noi pediatra m a intrebat daca vroiam sa incep la 4 luni diversificarea cu omogenizat de fruct; eu am considerat ca fetita mea atunci nu era pregatita, am inceput la 6 luni cu supa din morcov dovlece si cartof blenduite cu liofilizat de iepure, in fiecare sapt schimbam cu vitel etc, omogenizat de legume si carne am intredus in sapt urmatoare, se poate face terci, carnea eu am asteptat pana pe la 7 luni, fiarta bine si facuta ca o pasta, dar nu foarte se incearca cu copilul sa se vada daca vrea bucatele marunte, fiicamea imi amintesc ca nu i placea pasat vroia cubulete, maicamea era speriata ca se ineaca, am stat langa ea de fiecare data urmarita atent sa vad cum mesteca cum se comporta cu bucatelele… la supa se adauga o lingurita ulei masline si o lingurita parmiggiano dat prin razatoare….se poate da fructe se sezon blenduite sau date prin razatoare….

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta