Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

14

de biaaa97idd in Sarcina despre 3 iulie inchis - denunta

Saptamana 21 si nu am simtit miscarea bebelinei

Buna ziua dragi mamici cu pitici si nu numai.Sunt in saptamana 21 de sarcina si nu am simtit miscarea bebelinei. Mentionez ca este prima sarcina. Toata lumea ma intreaba cat de activa este dar eu nu stiu sa raspund. Din ce am inteles de la medic placenta este pozitionata anterior. Ce anume ar trebui mai exact sa insemne aceste miscari?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 399
Rasfoieste dupa
 • 361

  by StefaniaCo about 3 iulie Cel mai bun raspuns

  Buna ziua! Din pacate, atunci cand placenta este pozitionata anterior miscarile copilului se simt mai greu deoarece loveste cumva spre spate. Se vor simti mai bine cand va creste si va avea mai multa putere. Eu sunt la a treia sarcina si am placenta anterioara (la fiecare sarcina placenta isi schimba pozitia, adica daca vei mai avea o sarcina viitoare placenta ta va fi posterioara), si l-am simtit bine abia dupa sapt 24. Toata lumea ma intreba daca e activ si ridicam din umeri. Aceasta este situatia. Daca totul este ok ecografic si nu ai avut nicio scurgere, mergi la controale asa cum este planul de urmarire al sarcinii si stai linistita.

  Copy paste dintr-un articol:

  Tulburări ale mobilității fetale

  • Placenta anterioară – placenta se dezvoltă pe peretele anterior al uterului iar mama nu simte deloc mișțcările fătului mai devreme de săptămâna 28-30 de sarcină. Deși frustrant, nu este nici un pericol, atâta vreme cât la examenele ecografice mișcările fătului sunt vizibile. Placenta anterioară crește grosimea peretelui uterin, iar mama nu poate percepe mișcările copilului. Va simți însă tresăririle copilului și sughițul acestuia.
  • Scor: 0
  1 comentariu
  • biaaa97idd
   by biaaa97idd
   3 iulie

   Va multumesc frumos pentru raspuns! Si eu din ce mai auzisem ,intr-adevar miscarile se simt mai tarziu daca ai pozitionata placenta anterior. :)

 • 12834

  by CorinaDani about 3 iulie

  Ești mai plinuta sau ai luat multe kg în sarcina?La ecografiile făcute pana acum era totul în regula?Multe viitoare mămici confunda primele mișcări ale lui bebe cu gazele intestinale.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • biaaa97idd
   by biaaa97idd
   3 iulie

   Pana acum am luat doar 2kg in sarcina,ma asteptam sa * explodez* mai mult pana acum dar nu. La ecografie si morfologie totul era perfect normal. Bebelina e sanatoasa. Poate voi simtii mai tarziu miscarile din cauza placentei anterioare.

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta