2

de Cristina91andre1 in Familia despre 26 iunie 2022 deschis - denunta

Vreau sã divorțez

Bună am 25 de ani sunt cãsãtoritã de 6 ani, și avem un copil de 3 ani , problema mea este cã soțul este foarte rece cu mine , nu mai facem nimic de 8 luni prefer sã îşi petreacã timpul liber la bere cu bãietii, iar de curând am aflat cã mã înseala cu o colega de muncã , i-am reprosat chestia mi-a recunoscut cã da , i-am spus si eu soțului ei despre ei iar el acuma zice ca nu mai are nici o treabã cu ea , dar tot distant este si tot cu bietii la bere , de copil nici nu mai vorbim cã nu îl intereseazã , eu simt cã nu îl mai iubescdar nu am curaj sã divorțez, avem o casã construita de noi , care din pãcate este pe numele socrului pãmântul find al lui , am incercat sa discut cu el pe chestiile care mã deranjeazã si nu îl intereseaza a zis cã el asta e , i-am zis ca vreu sa divorțez si tace din gurã nu zice nici cã vrea sau nu sa divorteze chiar nu stiu ce decizie sa iau

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 1320
Rasfoieste dupa
  • 13256

    by CorinaDani about 26 iunie 2022

    Discuta cu un avocat, în privința casei, sa nu ramai pe drumuri. Ești tânără, ai un copil de crescut, nu te îngropa de vie într-o căsnicie deja moarta. Da, va fi dificil să-ți refaci viata, îți doresc sa găsești un partener care sa te iubească, sa te respecte, cu care să-ți poți construi o noua viata.

  • 47

    by ioana about 26 iunie 2022

    Un divort trebuie pregatit temeinic. Odata ce ai realizat ca asta vrei cu adevarat, incepi sa te pregatesti.

     - Ai un loc de munca stabil? Va conta pentru custodia copilului.

     - Ai unde sa stai daca pleci din casa cu tot cu copil?

     - Ii poti asigura stabilitate copilului (locuinta decenta, mediu sigur etc.)?

     - Casa. E o mare greseala ca e pe numele socrului, dar erai (esti) atat de tanara, te inteleg. Ai dovezi concrete ca ai contribuit cu bani la ridicarea ei?

     - Ai dovezi concrete ca te-a inselat? Pot fi folosite ca probe la tribunal?

    Fa copii dupa toate actele care ti-ar fi de folos. Pastreaza actele tale si ale copilului in original in siguranta.

    Fa-ti un plan strategic. Poate ca simti nevoia sa reactionezi furtunos, dar mai bine cu discretie si calm.

    Consulta cu cea mai mare discretie un avocat. Nu-i spune lui ca ai facut/ai de gand sa faci asta. Avocatul iti va spune cum stai, dpdv legal.

    Sigur, nu te opreste nimeni sa-ti iei copilul si sa fugi la parinti. Asa as face si eu daca as avea 26 de ani. Dar cu mintea de acum as actiona pragmatic si cu sange rece.

    1 comentariu
    • Cristina91andre1
      by Cristina91andre1
      26 iunie 2022

      Am un loc de muncã stabil , câsrig in jur de 2800 de lei , mã pot duce la pãrintii mei ei pot avea grija de copil cat timp eu sunt la muncã, am poze cu conversația între el si amanta lui , când am ridicat casa a scos el din banca, am plãtit aman2 ratele...  mai mult

  • 702

    by Mihaela0000 about 26 iunie 2022

    Ce rost are sa stai? Esti tanara si iti vei reface viata. Nu te poti intoarce la ai tai o vreme? Daca te-a si inselat e clar.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.