Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

234

de Darius Gabriel in Copilul 1 - 3 ani despre 21 aprilie 2022 inchis - denunta

Copil

Buna seara, am si eu ceva ce ma cam apasa si ma streseaza in acelasi timp, am un baietel de 1 an si 3 luni, are 9 300 kg si 75 de cm doctorul de familie a zis ca e cam slabut la varsta lui, analizele sunt perfecte nu are absolut nimic modificat, nici de mancat nu prea mananca, mananca dar nu in cantitate mare, tot mai bun e laptele praf, deci numai stiu cum sa procedez cu el sa l fac sa manance ca un copil normal, tin sa mentionez ca el ca si copil este foarte activ si foarte atent dar mna primul copil ma cam sperie orice va rog sa imi dati un raspuns orice m ar ajuta sa imi ridice putin moralulVa multumesc!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 993
Rasfoieste dupa
  • 20

    by Manila about 21 aprilie 2022 Cel mai bun raspuns

    Stati linistit Pe acolo suntem si noi Are 72 cm si 11 kg cred, la 1 an si 7 luni Zic cred, pentru ca e asa de actiiv ca nu sta sa il cantaresc Singura metoda gasita e sa il iau in brate si ne cantarim amandoi si scad Dr neonatolog care il vede,il supravegheaza m a intrebat ultima oara de ce am venit? Eu"Pai pt ca nu l a mai vazut demult un doctor, pt ca a mai avut micuti si ce stiu eu,fiind primul, sa nu ramana cu ceva la plamani " Nu il vazuse nimeni din noiembrie Si mi+a zis: Nu conteaza daca nu mananca Ai grija sa fie hidratat El ia de are nevoie Tu nu vezi cat e de iute? Cum vrei sa fie gras? Deci bucurati va de baietel ca e sanatos si inainte Ca si noi Sa vedeti in curte la biserica care face se uita toti la noi ca la urs Da nici nu imi bat capul E in curte n au decat sa nu se uite si sa se concentreze pt ce au venit acolo Doamne ajuta!
    • Scor: 0
  • 2

    by gimihome about 25 aprilie 2022

    Nu te ingrijora, fiecare copil este diferit! Atata timp cat copilul este sanatos, nu te ingrijora!

    Iar pentru baita iti recomand cadite din plastic pentru copii

    • Scor: 0
Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta