Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de adina burtescu in Copilul 1 - 3 ani despre 28 februarie 2022 deschis - denunta

Nu recunoaste numele

Buna, mamici Am si eu o neliniste, bebe 1 an si 4 luni, nu isi recunoaste numele cand strig la el, intoarce capul la mari insistente sau deloc Pe langa acest lucru, nu mai zice de 2 3 luni nici un cuvant, decat gangureri Am crezut ca e o perioada trecatoare dar vad ca nu isi revine Ati patit asa ceva? Va rog ajutati ma cu un sfat, deja incep sa ma panichez Saptamana viitoare o sa mergem si la pediatra Multumesc

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 648
Rasfoieste dupa
  • 371

    by StefaniaCo about 1 martie 2022

    Buna ziua! Cel mai bine este sa mergi la medicul care ti a urmarit evolutia copilului Nu vreau sa te impacientezi inainte de caz, dar uneori aceste semne pot indica un diagnostic pe tulburarea de spectru autist Daca medicul pediatru considera ca ar fi asa, te va trimite la un psihiatru, deoarece doar un psihiatru poate pune un astfel de diagnostic  

    Veste buna cu cat este depistat mai devreme un diagnostic pe spectru, cu atat sansele de recuperare ale copilului sunt foarte mari Se fac multe terapii, dar se merita P S nepotelul meu cel mare din partea surorii este autist si de aceea stiu aceste informatii Multa sanatate!

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • adina burtescu
      by adina burtescu
      1 martie 2022

      Multumesc. Vom merge saptamana viitoare deoarece acum suntem in izolare, dar am zis sa mai cer pareri pana atunci. O zi frumoasa!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta