Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

36

de ariela2 in Fertilitate despre 20 noiembrie 2021 deschis - denunta

Anticorpi antispermatici

A reușit cineva să rămână însărcinată cu anticorpi antispermatici? Există vreun tratament care se poate face în cazul acesta pentru a rămâne însărcinată și pentru a nu ataca sarcina?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 296
Rasfoieste dupa
 • 1132

  by annya33 about 20 noiembrie 2021

  De obicei o femeie cu anticorpi antisperma nu va putea ramane insarcinata cu nici un alt partener (sot sau donor de sperma), solutia in acest caz fiind o tehnica de reproducere asistata denumita ICSI (intra-cytoplasmatic sperm injection), adica femeii i se extrage un ovul in care se injecteaza doar pronucleul continut in capul spermatozoidului si embrionul rezultat se introduce in cavitatea uterina a acesteia. Totusi, datorita asocierii cu alte probleme imune (sindrom antifosfolipidic si populatie uterina de celule B si NK agresiva) si aceasta solutie terapeutica poate fi sortita esecului cu aparitia avortului spontan.

  Sursa:Dr.Carauleanu

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • ariela2
   by ariela2
   20 noiembrie 2021

   Știu Annya, am citit și eu chestia asta pe net...dar sper să mă contacteze cineva care s-a confruntat cu această problemă...

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta