Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de MoniiAnca1 in Diverse despre 12 noiembrie 2021 inchis - denunta

Bagaj Filantropia

Buna! Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire Urmeaza sa nasc la spitalul Filantropia in Bucuresti Stiu ca in bagaj este nevoie de scutece si servetele umede pentru bebe, dar nu stiu de cate este nevoie din fiecare, nu am idee ce pachete sa cumpar De asemenea, trebuie sa am un bagaj separat pentru momentul nasterii? Daca da, pe langa apa, camasa de noapte, etc, trebuie sa contina si anumite lucruri pentru bebe sau doar pentru mine?

Va multumesc!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1125
Rasfoieste dupa
  • 1350

    by sandritano1 about 13 noiembrie 2021 Cel mai bun raspuns

    pai va trebuie schimburi pt bebe(4 5), scutece new born, nu as folosii servetele umede(decat pt dezinfectarea mainilor, cele antibacteriene), daca aveti posibilitati folositi apa micelara de la bioderma abcderm cu paduri( gen cele demachiante) gasiti pe la chicco sau la farmacie, sau mai este crema fara clatire de la mustela; evitati servetelel pt curatarea zonei pampersului! sa aveti in primele luni o crema pt zona pampersului cea de la mustela e cea mai buna, noi nu am avut nocioadata probleme de oparire, urmand acesti pasi! pt dvs sa aveti 2 camasi de schimb, eu am nascut natural si de la spital(nu in Romania) mi u cerut 3 camasi cu nasturi, tampoanele acelea dupa nastere si chilotii de unica folosinta de la bella( cred ca ii gasiti cu siguranta in farmacie)! si apoi de igiena personala(sapun, hartie igienica, masti etc)
    • Scor: 0
    2 comentarii
    • sandritano1
      by sandritano1
      13 noiembrie 2021

      legat de numar, luati un pachet cu dvs mai bine sa aveti(in prima luna bebe tb schimbat la fiecare 3 ore si uneori daca face caca, chiar mai devreme de 3 ore)!
      in afara, de exemplu, spitalul ofera la discretie scutece de la Pampers si crema de curatare a...  mai mult

    • MoniiAnca1
      by MoniiAnca1
      13 noiembrie 2021

      Multumesc din suflet pentru raspuns!

  • 79

    by viviana about 13 noiembrie 2021

    Nu stiu care ar fi data nasterii, dar Maternitatea Filantropia va fi inchsa intre 22 noiembrie si 6 decembrie pentru igienizare

    Da un telefon acolo

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • MoniiAnca1
      by MoniiAnca1
      13 noiembrie 2021

      Multumesc pentru informatie! Data nasterii este la inceputul lui ianurie, din fericire nu ma afecteaza

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta