Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2087

de Eugenya1 in Copilul 1 - 3 ani despre 10 septembrie deschis - denunta

Info LUIVAC

Buna ! Sunt mamici care dau piticilor luivac? Cel mic ,de cand mergea la cresa,raceste f des:in ultimult timp o data/luna chiar.Am auzit ca in ro medicii recomanda luivac pt cresterea imunitatii.Noi suntem in uk si ii dau vitaminele recomandate aici dupa varsta de un an,insa se pare ca nu sunt suficiente.Daca aveti info despre acest medicament as aprecia mult raspunsurile voastre.Multumesc!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 231
Rasfoieste dupa
 • 1252

  by sandritano1 about 12 septembrie

  Doar ii curge nasucul? atunci poate fi de la dintisorii si baietelul unei amice a fost pe la 3 medici, si au ajuns la concluzia ca nasucul curge de la eruptia dentara(care se cam intinde de 1 an incoa’), eu mai degraba as merge la un homeopat, ar tb sa fie ok cei britanici(ca doar ei au Royal college of homeopathy!!!) e mai complicata treaba cu copilasii sub 3 ani, mai bine sa nu se dea dupa ureche, parerea mea….

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Eugenya1
   by Eugenya1
   12 septembrie

   In ultimul timp cred ca s-a intamplat ca,o data pe luna,sa aiba febra,tuse,de mucisori nu mai zic.De cateva zile,tuseste si bebe,ca nu-i pot tine departe unul de altul.Multumesc ot sugestie,voi cauta si un homeopat.

 • 67

  by Collins20 about 10 septembrie

  Intreaba medicul de familie al copilului .Nici nu stii cat bine ii faci lasandu- l sa raceasca si sa isi faca imunitate naturala. Experienta m-a invatat ca nici un medicament/ sirop pentru imunitate nu e eficient.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Eugenya1
   by Eugenya1
   10 septembrie

   Stiu ca asa isi consolideaza sistemul imunitar,insa am ajuns la capatul puterilor.Raceste el,cateva zile cu febra,tuse,secretii nazale ,nesomn ,apoi o iau de la capat cu bebe,care are 4 luni acum.Parca ma invart intr-un cerc vicios.Medicul de familie spun...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta