Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de allalinutza in Sarcina despre 6 septembrie 2021 deschis - denunta

Nu ma pot lasa de fumat ...

Buna ! Am intrat in a 16 a saptamana de sarcina si fumez cam un pachet de tig pe zi nu ma pot lasa deloc, nici macar reduce voi ati fumat in timpul sarcinii?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 835
Rasfoieste dupa
  • 89

    by cristina_suciu27 about 6 septembrie 2021

    Asa ceva�daca nu aveti un sfat pentru doamna nu mai scrieti nimic, cred ca stie si ea ca nu este sanatos sa fumeze nu trebuie sa ii spuneti voi, nu fumez nu am fumat niciodata dar ma speria lipsa de empatie mai ales intre femei Cred ca ar trebui sa iti faci un plan pe zile, adica iti impui de ex maine voi fuma cu 5 tigari mai putin si te ti de acest lucru peste alte cateva zile mai reduci 5 si intr o luna poate Reusesti sa te limitezi la cateva pe zi, cred ca iti este greu dar vei reusi vei vedea, sarcina usoara si multa sanatate De asemenea cand simti nevoia sa fumezi mananca un fruct sau cateva alune, nuci Multa bafta!

    1 comentariu
    • andreea22can
      by andreea22can
      7 septembrie 2021

      Daca iti spune dr ori te lasi de fumat ori pierzi sarcina sa vezi cum le lasi,in secunda 2 arunci pachetul,prietena mea e fumatoare si la ambele sarcini a renuntat total la fumat in ziua cand a aflat ca e insarcinata,deci se poate,trebuie sa vrei.

  • 13258

    by CorinaDani about 6 septembrie 2021

    Ba poti, dar nu vrei cu adevarat sa te lasi de fumat Pentru ca in loc sa pui pe primul loc sanatatea bebelusului, preferi sa ti satisfaci acest viciu Ai incercat sa suni la numarul de telefon afisat pe pachetul de tigari? Tel Verde Stop Fumat 08008 78673

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta