Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de allalinutza in Sarcina despre 6 septembrie deschis - denunta

Nu ma pot lasa de fumat ...

Buna ! Am intrat in a 16 a saptamana de sarcina si fumez cam un pachet de tig pe zi ... nu ma pot lasa deloc, nici macar reduce ... voi ati fumat in timpul sarcinii?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 519
Rasfoieste dupa
 • 89

  by cristina_suciu27 about 6 septembrie

  Așa ceva…dacă nu aveți un sfat pentru doamna nu mai scrieți nimic, cred ca știe și ea ca nu este sanatos sa fumeze nu trebuie sa ii spuneti voi, nu fumez nu am fumat niciodată dar ma speria lipsa de empatie mai ales între femei. Cred ca ar trebui sa îți faci un plan pe zile, adică îți impui de ex mâine voi fuma cu 5 țigări mai puțin și te ti de acest lucru peste alte câteva zile mai reduci 5 și intr-o luna poate Reușești sa te limitezi la câteva pe zi, cred ca îți este greu dar vei reuși vei vedea, sarcina ușoară și multă sănătate. De asemenea când simți nevoia sa fumezi mănâncă un fruct sau câteva alune, nuci. Multă bafta!

  1 comentariu
  • andreea22can
   by andreea22can
   7 septembrie

   Daca iti spune dr ori te lasi de fumat ori pierzi sarcina sa vezi cum le lasi,in secunda 2 arunci pachetul,prietena mea e fumatoare si la ambele sarcini a renuntat total la fumat in ziua cand a aflat ca e insarcinata,deci se poate,trebuie sa vrei.

 • 12174

  by CorinaDani about 6 septembrie

  Ba poți, dar nu vrei cu adevarat sa te lași de fumat. Pentru ca în loc sa pui pe primul loc sănătatea bebelușului, preferi să-ți satisfaci acest viciu.Ai încercat sa suni la numărul de telefon afișat pe pachetul de țigări? Tel Verde Stop Fumat 08008 78673.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta