Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de MirelaVtg in Panic despre 26 august 2021 deschis - denunta

Menstruatie de dupa nastere

Buna ziua! Sunt mamica unui baietel de 8 luni, pe care il alaptez Spun asta pentru ca din anul 2020 luna Aprilie nu am mai avut menstruatie pana acum o saptamana Acum o saptamana a revenit menstruatia care parea ca este normala, pana acum 2 zile de cand am inceput sa elimin cantitati exagerat de mari de menstruatie E nevoie sa schimb absorbantul la nici o ora Este incredibila situatia si ma sperie enorm de tare Stiu ca si alaptatul contribuie la asta, dat fiind faptul ca in momentul alaptarii uterul se contracta si elimina aceste cantitati mari de menstruatie In aceasta dimineata sunt programata la medic, insa pana atunci imi doresc sa stiu parerile acelor mamici care s au confruntat cu situatie ca si a mea Orice sfat este bine venit Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 787
Rasfoieste dupa
  • 482

    by kri. about 26 august 2021

    Buna dinineata ,bine ca mergeti la medic Sa auzim de bine

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • MirelaVtg
      by MirelaVtg
      26 august 2021

      Medicul a spus ca este o dereglare hormonal? ?i ca totul este in regul. Urmez un tratament ?i lucrurile vor reveni la normal.
      Mult? s?n?tate!

    • kri.
      by kri.
      27 august 2021

      Asemnea ,numai bine va doresc

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta