Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Lupasteanu Alina in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 23 iulie deschis - denunta

Durere - alaptare

Ajutor!Am de cateva zile o durere de mamelon drept ca o arsură si nu mai stiu ce sa fac sa imi treaca si nu as vrea sa renunț totusi la alaptare.Ma poate ajuta cineva care s a mai confruntat cu acest lucru?Ma gandesc ca daca făceam ceva gresit aveam probleme si la sânul stâng.Multumesc anticipat!!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 349
Rasfoieste dupa
 • 1497

  by redactor about 24 iulie

  In timpul alaptarii, acestea sunt 10 cauze ale durerii pe care trebuie să le cunosti dragă mami. Este adevarat că cel mai satisfăcător lucru pentru o mamă este să-și vadă bebelușul hrănit. Dar nu ti-ai dori ca alăptarea să fie la fel de ușoară ca și împinsul unei suzete în gura bebelușului? Este adevarat ca alăptarea - de multe ori - doare la început. Iar apoi vine un moment în care te vei teme de sesiunile de alăptare!

  Iată câteva motive care fac alăptarea dureroasă. După ce le cunoști, poți lucra la ele pentru a ușura procesul de alaptare. 10 cauze ale alăptării dureroase - CITESTE aici

  • Scor: 0
 • 20

  by Selim about 23 iulie

  Posibil sa fi tras mai mult sau sa fie mai sensibil in partea asta.. Incercati sa intrebati la farmacie ca sunt creme pentru rani de la alaptare

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta