Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Adri32 in Bebelusul despre 19 iulie deschis - denunta

Nu face pipi, caca diaree

Buna mamici, am si eu cateva nelamutiri cu bebe 8 luni si 9 zile. De sambata de la 17 nu a facut pipi pana a doua zi la 10:30 cand a facut pt ca am bagat o cu picioarele in apa rece, apoi nu a mai facut pipi pana seara la 8:30 si un caca diaree plus alte doua normale, ieri. De aseara de la 8:30 pana azi dim la 7 nu a facut pipi deloc apoi la biberon a facut putin in pampers. Am plecat cu ea la spital si pe drum a mai facut putin pipi cat sa umplu 3/4 din pampers. La spital, la eco a mai facut o data apoi pana am ajuns acasa nu a mai facut deloc. Dupa la vreo ora a facut putin pipi si la biberonul de la 15 a facu si pioi dar si caca diaree. Mentionez ca trebuie sa ii sparga gingia vreo 2,3-4 dinti. Nu stiu exact cati trebuie sa iasa. Aveti idee de la ce ar putea fi? Ma puteti ajuta cu un sfat? Nu vreau sa ii scriu pediatrei pt ca ea imi va raspunde abia diseara pe la ora 22 si nu imi da vreun raspuns concret

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 323
Rasfoieste dupa
 • 11984

  by CorinaDani about 19 iulie

  Mai bine suni la Peditel.În afara de lapte, ii dai și apa, supa sau ciorba, ai început diversificarea?Diareea poate sa apară în erupția dentara, dar nu din cauza dinților, ci a faptului ca baga mana în gura mai des sau ronțăie jucarii/suzeta, care pot sa ajungă și pe jos. Deci microbi băgați în gura.

  • Scor: 0
 • 2045

  by Eugenya1 about 19 iulie

  Mergi la urgente acum.Pt mine diareea de la eruptia dentara este un mit.Ca pot fi scaunele mai moi,da,dar nu diaree si lipsa urinarii.Mancare de regim si multa apa.Este alaptata sau hranita cu lp?Daca ii dai formula,va trebui si aceasta schimbata pana isi revine.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta