Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Adelinaelena15 in Sarcina despre 24 iunie deschis - denunta

Placenta joasa

Buna ziua. Sunt insarcinata in 16 saptamani, iar la controlul de ieri mi s-a spus ca placenta este extrem de joasa. Sunt foarte speriata, deoarece mi s-a spus ca exista posibilitatea sa duc sarcina asa pana la final, sa se ridice pe parcurs sau sa incep la un moment dat sa sangerez rau, fapt care ar putea duce la pierderea sarcinii. Mai sunt mamici in situatia mea?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 180
Rasfoieste dupa
 • 29

  by GeorgianaStroe about 24 iunie

  Buna, eu zic sa te mai duci la inca un control la alt ginecolog. Poate te gasi o solutie pentru situatia ta. Sora mea a avut o sarcina destul de complicata, dar cu ajutorul doctorului a trecut cu brio peste perioada delicata si a nascut o fetita sanatoasa. Doctorul care iti supravegheaza sarcina conteaza extrem de mult. Doctorul ei este Silviu Istoc, foarte, foarte bun! Poti incerca la dansul. Este foarte calm si nu iti induce o stare de panica, ci vine mereu cu un sfat, cu un tratament. 

  1 comentariu
  • Adelinaelena15
   by Adelinaelena15
   24 iunie

   Multumesc mult. o sa incerc si la alt medic sa mai ascult inca o parere

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta