Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

11

de loredanadoana in Sarcina despre 13 iunie deschis - denunta

Nerăbdare!

Bună mămici!Am 39s 4 z și bebeluța mea nu da niciun semn ca vrea sa vină!Vineri am fost la control si mi s.a spus că a început să mi se scurteze colul și că procesul a început, la voi cum am fost cand ati născut?Cum s.a intamplat declanșarea nașterii?V.a luat pe neașteptate sau ati avut ceva semne înainte?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 276
Rasfoieste dupa
 • 500

  by Mihaela0000 about 15 iunie

  La prima sarcina la 41 de saptamani, nu puteam sa dorm si la 5 dimineata, in pat, am auzit un sunet ca un dop de la sticla, o pocnitura mica, care s-a deschis, si a inceput sa imi curga apa. M-am spalat, pregatit, si m-am dus la spital. Contractiile erau regulate dar rare. Am nascut dupa aproape 11 ore de la acest moment.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Mihaela0000
   by Mihaela0000
   15 iunie

   La a doua sarcina, aveam 41 de sapt si cateva zile, si m-am dus sa imi provoace nasterea. Daca ar fi sa nasc din nou, tot provocat as naste. Din cauza ca mai nascusem, totul a mers lin. La 8 m-am internat, la 13 am nascut. La ambele am avut epidurala. Mi-...  mai mult

 • 1184

  by sandritano1 about 14 iunie

  eu nu am avut niciun semn.... la fix 40 saptamani, la miezul noptii m-am trezit din somn cu durere de burta ca de ciclu, am mers la baie si pe hartia igienica am vazut putin sange... mi-am dat seama ca incepuse pretravaliul.... cu calm mi am facut baie... am mancat un fruct, pe la 4 dimineata cand incepusem sa am contractii cam la 5-8-10 min am plecat spre spital....eu am avut un travaliu ffff lung, fiecare femeie e diferita....nastere usoara iti doresc

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta