Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Alyp5 in Scolarul despre 15 mai deschis - denunta

Clasa pregătitoare

Bună dragelor, sunt noua pe acest forum și m-am înscris în speranța că mă puteți ajuta cu niște informații despre ce învață, ce fac și cum se descurca copiii voștri în clasa pregătitoare. Eu am o fetita care a împlinit luna aceasta 7 ani și este la pregătitoare. Lucreaza la clasă după manualele de la editura edu, cele 6 cărticele dar în plus face învățătoarea cu ei și alte chestii care în mod normal se fac în clasa 1 sau a 2a și nu m-ar deranja dacă doar le-ar arata dar are pretenția sa și știe, le da și multe teme și îi și testează punându-le calificative(nu în catalog)...voi ce părere aveți... Mie totuși mi se pare prea mult și as vrea sa o mut la alta clasa dar mi-e sa nu dea peste mai rău... voi cum ați proceda, ai voștri copii ce fac la clasă? Mulțumesc.

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 303
Rasfoieste dupa
 • 458

  by Mihaela0000 about 15 mai

  Daca fata nu se descurca fara ajutor, este clar ca e prea mult. Daca exista optiunea sa o mutati in alta clasa, eventual daca puteti avea niste recomandari, ar fi foarte bine.

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • Alyp5
   by Alyp5
   15 mai

   Da, cred ca pana la urma asa o sa fac, dar e greu sa obții un răspuns sincer de la alți părinți, se abțin... Probabil o sa o transfer și fie ce-o fi, probabil ca mai rău de asa nu... mi-e sa nu se ia învățătoarea asta de viitoarea și sa o vorbească pe fat...  mai mult

  • Mihaela0000
   by Mihaela0000
   16 mai

   Ooof.... Pe vremurile acestea numai de probleme dinastea sa nu te lovesti. Si asa anul acesta scolar a fost asa sucit. Sper sa reusiti sa faceti ceea ce trebuie, si mereu sa va consultati cu fata. Poate chiar ea ar putea sa vada cum sunt colegii la alta c...  mai mult

 • 11914

  by CorinaDani about 15 mai

  Mut-o la clasa unei învățătoare de vârstă medie. Dar discuta cu câțiva părinți care au copiii în acea clasa, sa faci comparație. Învățătoarea actuala, dacă e la ultima serie de elevi, are tendința de a preda pe vechea programa, când nu exista clasa 0. Dacă fetita ta are nevoie de ajutor în clasa 0, imaginează-ți cum va fi în anii următori... Nu e normal ca tu, ca părinte, sa fii nevoita s-o ajuți la teme încă de acum.

  • Scor: 0
 • 4

  by Alyp5 about 15 mai

  Ea încă nu realizează, crede ca asa trebuie, la teme nu s-ar descurca fără mine, trebuie sa îi explic eu încă o data, am citit și programa pt pregătitoare... n-aș vrea sa fie prea multe dintr-o data pt ea, părinții care au copii foarte buni sunt pro, alții poate nu realizează sau nu dau importanta... iar doamna este la ultima generație, o sa se pensioneze și printre altele ne-a dat de înțeles ca ea nu se mai schimba...

  • Scor: 0
 • 458

  by Mihaela0000 about 15 mai

  Copiii mei inca sunt mici, insa fetita ta cum se simte? Cum se descurca? Ea ce parere are despre aceste teme?

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Mihaela0000
   by Mihaela0000
   15 mai

   In sensul ca raspunsul la aceasta problema, tot fetita ta ti-l poate da. Daca se simte coplesita de cerintele extra, eventual sa discutati cu alti parinti ai copiilor din clasa, si ulterior cu dna educatoare?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta