Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de elyp11 in Panic despre 26 aprilie deschis - denunta

Menstruația după nastere

Bună, sa confruntat cineva după naștere sa aibă menstruație 10 zile și după sa nu mai aibă menstruație următoarele luni? Au trecut deja 3 luni și nu mi a mai venit. Menționez ca alăptez.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 244
Rasfoieste dupa
 • 416

  by Mihaela0000 about 30 aprilie

  La primul copil menstruatia mi-a venit in jurul lunii a 4 a. Dupa luna respecriva, nu imi mai venise vreo 2 luni (nu alaptam, insa ma mulgeam cu pompa sa ii dau lapte copilului). La bebe 2, alaptata exclusiv la san, nu mi-a venit nici acum la 1 an si 2 luni menstruatia, insa cand avea 3 luni am avut cateva zile de sangerari. La mine cred ca a fost un avort spontan sincer. Din cauza alaptarii, cel mai probabil embrionul nu a reusit sa se prinda corespunzator. Daca ai facut sex neprotejat, poate fi asta o cauza.

  • Scor: 0
 • 11762

  by CorinaDani about 28 aprilie

  Acea menstruatie care a ținut 10 zile la cât timp după naștere a apărut? Cum ai născut, natural sau prin cezariană? Înainte de sarcina aveai o menstruatie normala, regulata sau aveai și atunci dereglări?Ar trebui sa mergi la medic, pentru investigații și o părere avizata.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta