11

de Corina_Ana in Diverse despre 22 aprilie 2021 deschis - denunta

Animalut de companie

Bună dimineața, mămici!Am vrea sa adoptam o pisică, însă as dori sa știu din proprie experienta dacă este ok cu bebe mic în casa.Mai am o fetiță de 7 ani care își dorește foarte mult, însă nu știu exact ce implica acest lucru.Cat de ok este decizia aceasta și ce tratamente, analize se fac pentru a nu pune sănătatea copiilor în pericol (dacă poate fi vorba de asta).Mulțumesc pentru răspunsuri! :)

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 343
Rasfoieste dupa
 • 1312

  by sandritano1 about 22 aprilie 2021

  eu am o pisica in casa de vreo 9 ani, si de 1 an este prezenta si fiica mea.... contrar a ceea ce se spune/aude, pisicile sunt niste fiinte foarte protective, de multe ori daca am ridicat vocea in casa, si in ultimul timp la fiicamea m-a atacat la propriu, a sarit pe mine o data, iar de alte ori m-a tras de pantaloni jos sub genunchi, gen: hei, hei calmeaza-te! in ceea ce priveste relatia cu bebe, cand o mai prinde la smotoceala fiicamea, pisica o atentioneaza cu labuta, dar cu ghearele ascunse in prenite, niciodata pana acum nu am vazut o mica zgarietura pe fiicamea, si crede ma ca a tras o de urechi, de coada, acum in ultimul timp pisicul fuge din calea ei :)))))

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • sandritano1
   by sandritano1
   22 aprilie 2021

   daca va sta doar in casa se duce la inceput la vaccin/eventual deparazitare iar veterinarul poate va va chema poate o data la 2-3 ani la vaccin(primii 8 ani pisicul meu a stat numai in casa, la bloc) si asa am procedat, de 1 an stam la casa cu gradina, si...  mai mult

 • 12388

  by CorinaDani about 22 aprilie 2021

  Dacă pisicuta este vaccinata și deparazitat periodic, nu pune în pericol sănătatea nimănui, nici a copiilor, nici a adulților.Ar fi bine sa adopți o pisica dintr-o rasa cu par scurt. Toate pisicile lasă par (cu excepția celor din rasa sphynx, care nu au par), dar la cele cu par lung e necesar periaj des. Cel mai important este temperamentul.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.