Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de georgi121 in Sarcina despre 18 aprilie 2021 deschis - denunta

Contractii false foarte dese

Buna ziua! Sunt insarcinata in 30 saptamani, de cateva zile ma confrunt cu contractii false foarte dese, asta insemnand si la 3 minute, 5 minute, nu au nici o regula, sunt de intensitate foarte mica, unele nu stiu daca dureaza 5 sec, pur si simplu se intareste burta si se relaxeaza imediat, fara durere Am mers la medicul care imi urmareste sarcina, totul era bine doar ca la cateva zile m a intrebat pe whatsapp daca le mai am si i am zis ca da, mi a zis sa stau la pat si sa iau buscopan sau no spa si uscosin supozitoare, la nevoie Vroiam sa stiu daca mai sunt gravidute care trec sau au trecut prin asta cum a decurs sarcina, daca au fost probleme si ce v au spus medicii? Imi e greu sa stau la pat, mai am o fetita de 3 ani si 4 luni, sotul e la servici Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 447
Rasfoieste dupa
  • 6

    by ionelabadea about 30 aprilie 2021

    Buna! La prima sarcina m am confruntat asa ceva, poti lua no spa la 6 ore, trei zile la rand si dureri mai mari Uscosin Iti trebuie mai mult repaus

    • Scor: 0
    1 comentariu
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta