Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

22

de luizakathia in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 22 februarie deschis - denunta

Lapte Althera/Lapte Aptamil Pepti 2

Ce păreri aveti despre laptele Althera si cel de la Aptamil . Fetița mea are alergie la.proteina din laptele de vaca si mi s a recomandat de la București acest lapte Althera as vrea sa stiu daca cel de la Aptamil Pepti este mai bun la gust decât Althera , deoarece fetița mea il refuza pe cel de la Althera .

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 373
Rasfoieste dupa
 • 654

  by CristinaAlex88 about 25 februarie

  Buna, in seara asta am început sa ii dau sau mai bine zis sa încerc sa ii dau aptamil pepti dar momentan fără succes, copilul era hrănit de la vârsta de un an și o luna cu Hipp dar acum au apărut niște semne de întrebare cu privire la alergii și de aceea am fost sfătuită sa schimb formula de lapte. Eu am încercat sa ii fac trecere de unu la unu adică o cupa din laptele vechi cu una din cel nou dar nu la acceptat, apoi cu 2 la 1 și la fel nu a vrut. Copilul meu a fost hrănit exclusiv pana la vârsta de un an și o luna și te-aș sfatuii dacă el ia in greutate normal și consideri ca laptele tău este suficient pentru el sa îl alăptezi exclusiv, cu precizare ca poți întreba medicul dacă chiar este necesară suplimentarea cu lapte praf. Ca și gust pot spune ca cel de la aptamil are un gust mai bun decât cel de la Hipp dar acum depinde și de copil cu ce a fost obijnuit. Pana sa descoperi intoleranta ii dădeai alt lapte completare? Poate fi refuzul biberonului dacă a fost alăptat exclusiv nu neaparat refuzul laptelui pe care îl oferi. In cazul nostru a durat o luna jumătate pana a aceeptat biberonul. Am încercat diverse mărci pana și-a ales el biberonul.

  • Scor: 0
  7 comentarii
  • CristinaAlex88
   by CristinaAlex88
   25 februarie

   Așa sper pentru ca a devenit un coșmar somnul. Doarme f putine ore in decursul unei zi și este f obosit și agitat. Am cerut deja ajutorul unui specialist in somn și urmează luni sa mai mergem la un dr somnolog. Speram sa găsim o soluție pentru ca e trist ...  mai mult

  • Eugenya1
   by Eugenya1
   25 februarie

   Te inteleg,pe mine nu ma lasa sa dorm bebe din burtica.:)Daca data trecuta imi faceam griji in privinta asta,acum ma rog sa se mai “astampere” si el.La ultimul scan si medicul l-a “rugat” sa stea numai 5 sec linistit,sa termine si el masuratorile :D Cred ...  mai mult

  • Mihaela0000
   by Mihaela0000
   28 februarie

   Buna, am citit ca grija principala este de fapt somnul. Voiam doar sa va sugerez sa scoate-ti complet orice alimente cu zahar daca ele exista din dieta copilului, si sa eliminati din ecuatie alte cauze precum dinti, schimbarea rutinei de somn etc, iar man...  mai mult

  • Mihaela0000
   by Mihaela0000
   28 februarie

   Daca e alaptat, exista si posibilitatea unei posibile sarcini care sa schimba compozitia laptelui matern si sa faca copilul mai agitat?

 • 11536

  by CorinaDani about 22 februarie

  Luiza, nu știu dacă vei găsi pe cineva să-ți răspundă. Dacă fetita nu accepta acel lapte, încearcă cu celalalt, trebuie să-i dai lapte. Ce vârstă are?

  • Scor: 0
  3 comentarii
  • luizakathia
   by luizakathia
   24 februarie

   Pe 6 martie face 9 luni . Doamna doctor insista pe acest lapte pe care ea nu il acceptă . Eu nu stou ce sa fac as opri-o si as lăsa-o doar pe san .

  • Eugenya1
   by Eugenya1
   25 februarie

   Eu nu cred ca mai exista medici care recomanda cand este posibila alaptarea.:(

  • Eugenya1
   by Eugenya1
   25 februarie

   *care recomanda lp

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta