Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

40

de Daniela Munteanu in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 20 februarie deschis - denunta

Alăptare cu mamelon

Bună sunt mămici care alăptează cu ajutorul mamelonului? La mine bebe are 3 luni și nu accepta sinul doar odată pe zi vrea sa minince la sin în rest îi dau muls în biberon. Dacă as încerca cu mamelon oare îmi va fi mai ușor de cit să-l mulg la orice masa. Ca tare retraesc se mai intimpla ca se răcește lăpticul și mereu sticluta trebuie stirilizata.

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 325
Rasfoieste dupa
  • 386

    by Mihaela0000 about 20 februarie

    Eu pe primul copil am incercat sa il alaptez cu mamelon din silicon si nu am reusit. Si eu m-am muls pana cand baiatul a facut la 1 an si 3 luni, chiar cu o pompa manuala. A fost dificil, insa ma obisnuisem.Important este sa incerci si sa vezi. Eu am 2 perechi de mameloane din silicon din care una nou nouta, pe care ti le pot trimite daca doresti. Eu sunt din Brasov. Daca te intereseaza, scrie-mi mesaj cu adresa si ti le trimit cu mare drag ca eu nu am ce sa fac cu ele si nici nu le pot arunca, si nici nu am cui sa le dau.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta