Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

2

de Geany86 in Fertilitate despre 18 februarie 2021 inchis - denunta

Oare sunt insarcinata?

Buna fetelor,sunt noua pe aici dar va urmaresc de mult timp de 6 ani incerc sa fac un bebelus dar minunea intarzie sa apara si nu reusesc Acum 3 luni am facut o operatie laparoscopica ptr verificare trompe infundate si endometrioza din punct de vedere medical nu am nici o problema doar un uter fibromatos Luna trecuta mi a venit CM pe data de 19 ,luna aceasta trebuia sa mi vina pe 16 ,am o intarziere de 2 zile,am facut 2 teste de sarcina,in prima zi si a 2 de intarziere din pacate negative , Pot iesi testele de sarcina negative si totusi sa fiu insarcinata?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 1274
Rasfoieste dupa
  • 13229

    by CorinaDani about 18 februarie 2021 Cel mai bun raspuns

    Daca ai facut teste clasice, le ai facut cam devreme Daca ai facut unele ultrasensibile, ar fi trebuit sa iasa pozitive daca intr adevar esti insarcinata Fie mai astepti cateva zile si repeti testul, fie iti faci maine un test bhcg din sange Daca valoarea este peste 5, inseamna ca esti insarcinata
Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta