Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

2

de Geany86 in Fertilitate despre 18 februarie inchis - denunta

Oare sunt insarcinata?

Buna fetelor,sunt nouă pe aici dar va urmăresc de mult timp de 6 ani incerc sa fac un bebeluș dar minunea întârzie să apară și nu reusesc. Acum 3 luni am făcut o operație laparoscopica ptr verificare trompe infundate si endometrioza din punct de vedere medical nu am nici o problema doar un uter fibromatos.Luna trecută mi-a venit CM pe data de 19 ,luna aceasta trebuia sa-mi vina pe 16 ,am o intarziere de 2 zile,am făcut 2 teste de sarcina,în prima zi si a 2 de intarziere din pacate negative ,.Pot iesi testele de sarcina negative si totusi sa fiu insarcinata?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 691
Rasfoieste dupa
  • 12284

    by CorinaDani about 18 februarie Cel mai bun raspuns

    Dacă ai făcut teste clasice, le-ai făcut cam devreme. Dacă ai făcut unele ultrasensibile, ar fi trebuit sa iasă pozitive dacă într-adevăr ești însărcinată. Fie mai aștepți câteva zile și repeți testul, fie îți faci mâine un test bhcg din sânge. Dacă valoarea este peste 5, înseamnă că ești însărcinată.
Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta