Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de geminiscorpio in Bebelusul despre 5 februarie 2021 deschis - denunta

Clonus 10 saptamani

Buna ziua!

Stiu ca mai sunt ceva intrebari de genul pe forum, dar grija ma indeamna sa intreb si eu chiar cu exemplificare Baietelul nostru de 10 saptamani tremura din labuta piciorului (1 2 batai) cand se intinde, de cele mai multe ori cand e alaptat Am facut "greseala" sa ma documentez pe doctor Google si mi s a zbarlit parul in cap Desi se spune ca ar fi normale cateva batai de genul la varsta lui, se spune ca persistenta in timp ar putea insemna paralizie cerebrala Este indicata si o metoda de testare (vezi video atasat https://www youtube com/watch?v=7pP8VaYh5oU) Stimulat are undeva la maxim 5 6 batai la fiecare piciorus In rest el e o minune, zambeste, e dezvoltat normal chiar peste media lui, isi tine capsorul aproape perfect, pe scurt e chiar inaintea bornelor de crestere din multe puncte de vedere Intrebarea este: ati intalnit fenomenul la copiii dvs ? Au ajuns sa depaseasca totul fara probleme?

 

Multumesc!

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 956
Rasfoieste dupa
  • 2

    by Aurora1234 about 23 iulie 2023

    Buna!Am observat și eu aceleași reacții, tot la un bebe de 10 săptămâni.Îmi poți spune, te rog, cum e bebe și ce investigații ați făcut?Mulțumesc!

    • Scor: 0
  • 9

    by maria1421 about 5 februarie 2021

    Si primul meu bebe a tremurat din picior si din barbie Medicul specialist a recomandat tratament pt lipsa de calciu Insa doar medicul specialist Fiecare copil e diferit se dezvolta doferit

    2 comentarii
    • maria1421
      by maria1421
      5 februarie 2021

      Diferit. Scuze

    • geminiscorpio
      by geminiscorpio
      5 februarie 2021

      Multumesc pentru raspuns.Si pediatra noastra a zis ceva de genul, dar totusi nu a recomandat supliment de calciu intrucat bebe primeste 70% formula si restul san.

  • 2104

    by Eugenya1 about 5 februarie 2021

    Sfatul meu e sa stai departe de google Sistemul nervos este inca imatur la aceasta varsta

    1 comentariu
    • Becky13
      by Becky13
      5 februarie 2021

      Subscriu.

  • 13258

    by CorinaDani about 5 februarie 2021

    Cel mai indicat sa ti raspunda ar fi medicul specialist Cel mai probabil bebe este ok, dar pentru linistea ta e mai bine sa l consulte un medic

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta