Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de muresa18 in Sarcina despre 26 noiembrie 2020 deschis - denunta

PRIMA SARCINĂ PRIMA MINUNE

Buna mămicilor care sunt la prima sarcină ..si care qu avut deja prima bătaie a bebelușului...eu sunt in saptamana 17 si nu am nici o idee cam cum s-ar simți prima bătaie..o piscatura ? Ca un fulger ? Pur și simplu o bătaie? Cine a trecut prin asta cam cum s-ar simți si ce se simte in acel moment pentru ca abia aștept si nici nu imi pot imagina

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 322
Rasfoieste dupa
 • 2

  by MarinaGeorgiana about 27 noiembrie 2020

  Eu sunt tot la prima sarcină. La început am simțit un fel de balonașe, care s-au transformat încet, încet în pâlpâieri din ce în ce mai repetate. Abia când mișcările lui au devenit mai puternice am știut sigur că este bebelușul (până atunci nu eram prea sigură). Este un sentiment tare plăcut, și eu am fost nerăbdătoare să văd cum se simte. Dar cel mai bine o să înțelegi din propria ta experiență. Cât de curând îi vei simți mișcările. 

  • Scor: 0
 • 466

  by Andreea.. about 26 noiembrie 2020

  S a simțit ca un fel de palpaiala. Ceva foarte ușor de sincer, am crezut doar ca s prea balonata. Din săptămâna 20 am început sa mi dau seama de mișcări, pentru ca se simțea mai accentuat, ca a atingere, și ușor ușor s a transformat în ring de box :))

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta