Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

270

de Criss988888 in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 4 noiembrie 2020 deschis - denunta

Lactatie cezariana

Buna mamici, am o bebelina de 2 zile fortoasa, trage la san bine, face si pauze mici si ii adoarme Problema este lactatia mea, curge foarte putin desi o pun la san constant iar dupa ii dau lapte praf ( inca suntem in spital) Imi doresc enorm sa alaptez exclusiv si sunt dezamagita de mine ca nu pot Imi puteti da un sfat va rog ?

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 622
Rasfoieste dupa
  • 270

    by Criss988888 about 7 noiembrie 2020

    Va multumesc mult pentru raspunsuri, a venit intr un final lactatia

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Mihaela0000
      by Mihaela0000
      7 noiembrie 2020

      Haaa ce ma bucur! Sper ca v-ati linistit. Sa fiti sanatoase! Toate cele bune!

  • 808

    by roxanaz about 4 noiembrie 2020

    la 2 zile nu ai de ce sa iti faci probleme pune o la san in continuu si da i supliment doar la nevoie  

    • Scor: 0
  • 652

    by CristinaAlex88 about 4 noiembrie 2020

    Totul depinde de tine! Este normal sa ai foarte putin lapte la inceput si bebe sa se trezeasca si sa vrea sa suga foarte des, asa se intampla cu alaptatul, totul este la cerere, ii dai de cate ori plange copilul In cazul meu am refuzat biberonul cand mi se aducea in maternitate, nu il luam ca sa nu fiu tentata sa ii dau copilului lapte praf Stateam si o ora cu el la san si adormea se mai trezea si tot asa erau momente cand ii dadeam sa suga si peste 5 min se trezea si voia iar Ideea este sa nu iti intre in cap ca nu ai suficient lapte sau ca nu este bun ca nu se satura Ai incredere in tine si pur si simplu uita de biberon, cand ti se aduce il refuzi si asa vei fi motivata sa iti hranesti copilul Va urma o perioada debusolanta in care te vor incerca multe temeri dar nu le lasa sa te doboare si sa te faca sa te abati de la ceea ce ti ai propus Fi pregatita cu creme pentru mamelone pentru ca la inceput atasarea nu este cea mai corecta si este posibil sa apara bubite, in caz ca apar astfel de lucruri poti sa mai alternezi cu mameloanele artificiale pana disconfortul se mai reduce Usor nu este dar nu imposibil! Vointa aia asa ca vei reusi!

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 4 noiembrie 2020

    Stai linistita, asa e in primele zile, acum ai doar colostru, oricum bebe mananca foarte putin, are stomacul cat o nuca, ii sunt suficienti 20 30 ml de lapte la o masa Nu cred ca e nevoie de lapte praf daca o alaptezi la cerere Dupa 2 3 zile vei avea si tu lapte suficient, atentie la furia laptelui, sa nu faci mastita http://lapieptulmamei com/wp/febra sau furia laptelui/

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • Criss988888
      by Criss988888
      4 noiembrie 2020

      Asistentele de la neonato imi spun sa ii dau si completare momentan

    • Mihaela0000
      by Mihaela0000
      5 noiembrie 2020

      Chiar daca ii oferiti si completare, atunci cand veti ajunge acasa, va puteti face ritmul de alaptare. Din pacate, asa e la noi in maternitati... Eu am nascut la privat si tot cu completarea am dus-o pana am ajuns acasa. Cam din a-4a zi am inceput sa am l...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta