Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de k_lari1 in Sarcina despre 29 octombrie 2020 deschis - denunta

Sangerare de implementare sau avrot spontan

Ati patit sa aveti avort spontan? Care au fost simptomele? Ati patit sa aveti in saptamana 2-3 sangerarea de implatare? Eu sunt intre 2-3 saptamani, am fost la doctor, sangerez , e a doua zi, nu mult, ba maro, ba rosu, ba roz si mi am pierdut greata pe care o aveam ieri dupa ce mancam orice. Ieri am avut usoare dureri de burta, azi deloc. Este cineva care a patit la fel? Va multumesc frumos!

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 432
Rasfoieste dupa
 • 9

  by AngieK about 29 octombrie 2020

  Salut! Din pacate prima mea sarcina s-a oprit in evolutie la 8 saptamani si nu am stiut pana in saptamana 11 cand am pierdut dopul gelatinos, fara sangerari sau alte simpome.Din fericire, acum asteptam o fetita, sarcina in evolutie 29-30 saptamani, dar am avut multe peripetii si sangerari pana in saptamana 15-16, ultima chiar ca o menstruatie cu cheaguri, credeam ca am.pierdut si a 2-a sarcina, dar era din cauza placentei situata posterior si jos. Arefam(progesteron) de 3 ori pe zi, incredere in medicul ginecolog, credinta si speranta si va fi bine. Cel mai corect e sa mergi la ecograf si sa spui problema ta, suntem diferite. Multa sanatate si sa fiti bine

 • 4

  by monika16 about 29 octombrie 2020

  Buna, am pățit același lucru in săptămâna 4-5, mi-a recomandat Dnul Dr beta HCG presupunând ca sarcina este oprită din evoluție, și administrat Arefam și NoSpa la 8ore. Acum am 18 săptămâni de sarcina și este totul perfect . Chiar dacă te duci la control acum s-ar putea sa nu se vadă bine sarcina, mai bine faci tu beta HCG ca sa fi sigura. Se face la interval de o zi și valențele trebuie sa iasă duble. La medic abia pe la 7-8 săptămâni, ca sa fi sigura .Succes

  • Scor: 0
 • 386

  by Mihaela0000 about 29 octombrie 2020

  Buna, la cea de-a doua nastere in jurul a 6 saptamani am avut sangerari, insa clar ele nu erau de implantare. Insa tot in culori de rozaliu-maro-rosu si a durat vreo cateva zile. Am fost la doctor si mi-a dat ovule Utrogestan (contin progesteron care am inteles ca fixeaza sarcina in stadii incipiente) pe care le-am utilizatbo saptamana. Unul dimineata si unul seara.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta