8

de ninna1235 in Nastere despre 30 septembrie deschis - denunta

Nastere spital Cantacuzino

Buna mamici. Cineva care a mai nascut la spitalul CANTACUZINO cu dna doc. Dima ? Imi puteti spune di experienta voastra sau cate ceva despre spital si despre medic ? Multumesc.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 354
Rasfoieste dupa
 • 8

  by ninna1235 about 13 octombrie

  Stiu ca nu e normal sa scrii aici dar vreau sa spun ca si pentru altr.mamici care ppate sunt interesate de spital...ca si prima parere spitalul este ok pt.jn spital de stat. La.camera de garda si medicii sinasiste rele sunt ok.. dna doc Dima estete o femeie super. Cu voce banda.si iti explica orice..te.indruma..am nscut.prinncezariana cam "in fuga" dar cred cabasta a fost f bn ca nu mi.a dat voie sa ma ingrijorez prea mult... ajunsa la reanimare descopar ca acolo este tratat cel mai bn si profi. Asistentele si infirmierele f intelegatoare si implicate....si asa ajung sus la etaj unde sunt bebelusii. Descopar ca e cea mai urata experienta din tot apitalul... ajung la 6 seara cand era ora de alaptat.. rog pe cineva ( o doamna xare avea grija de ei..ppate era neonatoloaga) sa.mi dea voie sa vad bebelusul ( nu il.vazusem decat la nastere) si imi spune iritatat ca nu se poate sa.l iau putin in brate sa merrg in sala de alaptat cu el si ca sa astwpt sa mi.l aduca in camera ca.mi.l lasa mie... eu in 2 bucati.. rupta de oboseala ca.nu dormisem de dureri plus ca cu jumatete de ira inainte urcasem 1 etaj ca sa ajung la bebe ii spun ca nu doresc in seara asta sa mi.l lase im camera pt ca nu pot sa.ma.ridic din pat si sa ma asez eu, pe tru mine... dar insista doamna ca ori il aduce sa il tin eu ori nu mi.l da deloc... bine zic. Aduceti.l... dupa 1h revin la camera cu bebelusi pt ca pkticul.meu nu mai ajungea.la.mine...si imi spune o alta doamna..se schimbase tura ca mi.l da in camera. Acceasi prob...acelasi rasp ii dau, sunt franta si nici san sa.l alaptez n.am..vreau doar sa ma lase 5 min sa.l tin in brate.. ma expediaza si.mi zice ca s.a terminat ora de alaptat...sa revin in intervalul lor orar... dezamagita... bun..revin ... revin peste 3 h cand se facu iar de alaptat..ma duc sa ver bebelu.. mu se spune ca nunsunt echipata corespunzaator. Adica sa imi dea o boneta si un halat special pt alaptat cica.... dar ele nu mai au si fara alea.nu.mi dau copilul si ca.mi.l aduce.in camera sa mi.l lase.mie... speriata ca nu ma dewcurc cu el... spun ca.voi reveni maine dimineata sa il vad... si poate prind si eu un halat" special".. acum e dimjneata, astept noi provocari.

  • Scor: 0
 • 4

  by Andreea&Luca about 30 septembrie

  Nasa mea a nascut acolo recent acum 2 saptamani este un spital super ,ea a nascut prematur si au mare grija de ea si de bebe , asteptam sa vina acasa. Sunt stricti in perioada asta dar cred ca asa este cel m ai bine pentru a n-e feri de noul virus. Multa sanatate

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • ninna1235
   by ninna1235
   30 septembrie

   Multumesc pentru raspuns si multa sanatate ei si bebelusului

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.