Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

68

de Sof04 in Sarcina despre 23 septembrie deschis - denunta

It's a girl

Bună seara fetelor! Astăzi am mers la control, mi a dat doctorul scrisoare medicala cu program redus la 6 ore.. Bineînțeles că am anunțat la munca și a facut figuri șefa.. A mai și zis ca mai bine îți dădea medical de tot și gata.. Ca și cum o încurc.. Am cerut medical dar a zis ca e mica sarcina încă.. Poate de la 6 luni. Oricum când a auzit doctorul ca lucrez 12 ore a rămas perplex.. Dacă tot nu o sa fie ok am sa insist pt medical și gata. Sa nu o mai încurc pe ea dar nici ea pe mine. Și sa lăsăm și lucrurile astea negative la o parte. Am aflat și sexul. Este fetiță.

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 637
Rasfoieste dupa
 • 10975

  by CorinaDani about 24 septembrie

  Este clar ca patroana nu a anunțat ITM despre faptul ca are o salariata însărcinată. Vezi ca ai dreptul și la 2 zile libere plătite în fiecare luna, pentru consultatii/analize, aceste zile nu se scad din concediul de odihna, sunt separate. Ca sa beneficiezi de ele, trebuie sa faci în scris o cerere, numita dispensa pentru consultații.

  2 comentarii
  • Sof04
   by Sof04
   24 septembrie

   Da asa cred și eu. Și as putea sa fac Corina? Deci e o situație care ma lasă asa.. Nici nu știu cumsa vorbesc cu ea.. E o persoana ciudata. Eu am de gând totuși sa merg la med de fam sa mi iau medical. Pentru ca a revenit cu telefon și chiar a insistat ca...  mai mult

  • CorinaDani
   by CorinaDani
   24 septembrie

   Medicul de familie îți poate da concediu medical de risc maternal, dar din câte știu trebuie vizat sau la recomandarea medicului de medicina muncii. Tine cont și de altceva, dacă intri în medical prea devreme, îți afectează valoarea indemnizației CIC, car...  mai mult

 • 68

  by Sof04 about 24 septembrie

  Mulțumesc! Pupici!

  • Scor: 0
 • 1571

  by Eugenya1 about 24 septembrie

  Buna! Ma bucur ca ai reusit in cele din urma sa reduci programul de lucru.Angajatorul nu poate face nimic in privinta asta,daca ti-e ok asa,cu cele h,mergi in continuare la munca.Si felicitari pt fetita.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta