Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

1540

de Eugenya1 in Panic despre 2 august deschis - denunta

Comportament

Zilele trecute va spuneam ceva legat de comportamentul lui bebe,respectiv isi aduce capul catre umar,pe ambele parti,miscandu-si /ridicandu-si in acelasi timp bratul.Ieri l-am filmat si am mers la medic.L-au consultat doi medici pediatrii,unul din ei a vazut filmarea,apoi am ramas fara baterie(an asteptat cateva ore pt consultatie).La urechiusi nu are nimic,am intrebat daca ar fi indicat sa merg la un medic orl ist,dar mi-a spus ca mu se poate sa aiba infectie la ambele urechi in acelasi timp,dat fiind faptul ca-si apleaca capul in ambele parti.Mi-a spus ca ceea ce face este neobisnuit si poate fi nimic sau “ceva”,ca i se pare a fi un muschi necontrolat.Eu imi cunosc copilul si stiu ca in afara acelor episoade el este cat se poate de normal,a atins toate milestone urile,nananca/bea bine,interactioneaza cu noi,ne recunoaste,mai nou merge (un an si o luna),etc.In timpul acelor episoade(este vorba de secunde),nu este pierdut in spatiu,nu face nimic anormal cu ochii,nu isi schimba culoarea,este constient,ba chiat zambeste uneori,dupa totul revine la normal.Nu este somnoros,ametit,este f activ,il las pe jos si se joaca,merge.Al doilea medic care l-a vazut,insa nu a vazut filmarea,i-am povestit eu cum reactioneaza,mi-a spus ca el pare f sanatos,dupa ce l-a consultat si din ce i-am povestit eu despre el si nu ar vedea sa se intample ceva “in capul lui”.Poate fi ceva trecator,sau chiar poate fi un muschi necontrolat.Mi-a cerut sa-l observ zilele astea,sa -l inregistrez si sa merg din nou la sfarsitul sapt viiyoare,dar sa incerc sa nu-mi fac griji,ca nu as avea motive.Bineinteles ca nu mai sm liniste si plang intruna,nu as suporta sa fie ceva in neregula cu el.Va rog ,daca ati trecut prin ceva similar,spune-ti si mie cum a decurs totul.Orice sfat este bine venit.

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 434
Rasfoieste dupa
 • 10823

  by CorinaDani about 2 august

  Sfatul meu este sa te calmezi și sa nu îți mai faci atâtea scenarii. Pentru liniștea ta, ar fi bine să-l vadă un neurolog pediatru, neapărat sa ai filmări cu bebe când face acele mișcări.Poate e doar o joaca, a descoperit acele mișcări din întâmplare și le exersează pana descoperă altceva nou legat de corpul lui. I s-o fi paran distractiv să-și lase capul și să-și ridice mana, în felul acesta își astupa urechea și îl amuza când aude/nu mai aude.Ai încercat să-i distrag atenția imediat, să-l strigi sau să-i arăți jucăria preferata, sa vezi dacă își întrerupe mișcarea?

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • Eugenya1
   by Eugenya1
   2 august

   Tot timpul incerc sa-i distrag atentia,insa sta in acea pozitie 2 sec,si ,cum spuneam,este constient.L-am urmarit si zilele acestea,de ieri a inceput sa mearga:are stabilitate,pt inceput nu face f multi pasi,insa nu cade niciodata.Se aseaza singur pe vine...  mai mult

  • Eugenya1
   by Eugenya1
   5 august

   Buna,Corina! Am fost la orl si se pare ca bebe are fluid in urechi.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta