Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de Mery.H in Diverse despre 17 iulie 2020 deschis - denunta

Ce model de carucior bebe alegem?

Buna fetelor!De cateva zile tot caut pe net informatii despre carucioare de bebe si nu gasesc nimic concret.Nu stiu ce model de carucior ar fi mai bun si mai practic.As vrea sa fie 3 in 1 si daca se poate cu cadrul usor :) sa il pot cara pe scari. Sunt la prima sarcina si nu ma pricep de aceea va rog pe voi sa imi dati niste pareri.

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 542
Rasfoieste dupa
 • 11717

  by CorinaDani about 17 iulie 2020

  Nu ai posibilitatea sa ții căruciorul în portbagajul mașinii sau într-un spațiu de depozitare de la parterul blocului?

  1 comentariu
  • Mery.H
   by Mery.H
   18 iulie 2020

   Ba da,în portbagaj.

 • 8

  by Mery.H about 17 iulie 2020

  Mersi frumos pentru informatii.Nu am lift si stau la etajul 1 de aceea am pomenit de scări.Chiar nu stiu cum o sa fac. Dacă e să aleg unul 3 in 1 voi apela la sot sau cineva din familie sa ma ajute :) iar de rezervă o sa ma uit si de un sistem de purtare(Cand ies doar eu cu bebe).Aveti ceva recomandări de 3 in 1?

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • Becky13
   by Becky13
   17 iulie 2020

   Eu am un Krausman, pentru că n-am vrut ceva foarte scump tocmai în ideea că nu știu cât îl folosesc. Și oricum nu aș fi dat 5.000 de lei pe un cărucior. :) Dar mă declar mulțumită de el, landoul a fost ok atâta cât a stat, scoica o folosim și acum și n-ar...  mai mult

  • Mery.H
   by Mery.H
   18 iulie 2020

   Am auzit si de la alte mamici de krausman cum ca ar fi mulțumite.Succes cu bebe!

 • 965

  by Becky13 about 17 iulie 2020

  3 în 1 are cadrul nu neapărat greu, cât masiv, exlus să urci pe scări cu el, plus că deasupra mai ai și landoul cu propria greutate, deci clar nicio șansă. Și să urci o treaptă cu el în autobuz e greu dacă nu te ajută nimeni, darminte pe scări. Masoară să intre în lift. Dacă nu intră sau nu ai lift, atunci cărucior sport de la 0 luni, cu poziție pentru somn, se lasă partea din spate complet la orizontală, se strânge, e ușurel. Nu știu să-ți recomand ceva anume pentru că eu tot 3 în 1 am avut. Dar aveam lift și oricum cam din jur de 3 luni nu a vrut să stea așa că am trecut la sistem de purtare. Îți recomand și ție să iei în calcul și sistemul dacă nu ești setată 100% pe cărucior sau ca soluție de rezervă.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta