Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

151

de sellagabi in Sarcina despre 30 mai 2020 deschis - denunta

Sarcina, pesar, antibiotic si contractii

Pe 19 mai am facut serclaj totul a fost bine dupa nu am avut durere iar pe 26 am avut durere pelvina si cand mergeam cand am fost la control pe 28 mi sa spus ca am avut contractii si din cauza asta am avut durere si durerea mia scurtat din col ma internat ma bagat pe perfuzii cu no spa si antibiotic oral si a doua zi mia pus si un pesar si la 1 am plecat acasa Pe seara stând în pat am simtit pe jos in burta cum burta se strângea si isi dadea drumul de vreo 2 ,3 x a facut asa banuiesc ca erau tot contractii , am luat no spa de 80 la 4 dupa amiaza si la 6 30 de 40 ca simteam ca ma jena un pic si nu am mai luat cand am avut contractiile cele 2 , 3 am adormit am considerat ca intervalul de timp e prea scurt între pastile cum le am luat la 4 si la 6 30 Ce parere aveti?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 505
Rasfoieste dupa
  • 1358

    by andreea22can about 30 mai 2020

    Esti sigura ca ai doar insuficienta cervico istmica si nu ai alta problema la uter gen endometrioza/adenomioza?

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • sellagabi
      by sellagabi
      30 mai 2020

      Nu cred, ca altfel cred ca vedea doctoru. Varsta o am de 27 de ani ?i sunt la prima sarcin?, am avut 2 avorturi la cerere.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta