Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

6

de atataru in Nastere despre 18 mai 2020 deschis - denunta

Termenul de 40 de saptamani a fost depasit

Buna, mamici!Am depasit termenul de 40 sapt cu 3 zile, dar bebelus nu da semne ca ar vrea sa vina pe lume Ce ma sfatuiti sa fac? Doctorul mi a transmis ca trebuie sa inducem nastere printr o procedura: "dezlipirea membranelor", singurul motiv ce mi l a transmis ar fi ca in acest mod de inducere a travaliului voi naste cand este dansul pe tura, alt motiv nu mi a oferit In momentul de fata, bebelus se misca ol burtica, il simt destul de activ, dar nu vrea sa isi faca aparitia Oare sa aleg metoda data de doctor pentru inducerea travaliului?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 630
Rasfoieste dupa
  • 652

    by CristinaAlex88 about 20 mai 2020

    Buna, mie mi sa indus travaliul medicamentos si cand am avut dilatatie destul de mare medicul a rupt membranele, procedura de rupere a membranelor nici nu o vei simtii in comparatie cu contractiile :) inainte de a mi induce nasterea medicamentos am mers destul de mult, am folosit ulei de ricin dar nici un rezultat, dupa doua zile de asteptari mi au bagat perfuzii Sa ai nastere usoara!

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • atataru
      by atataru
      20 mai 2020

      Multumesc frumos! ?? Cred ca la inducere medicamentoasa o sa ajung si eu deoarece bebelus nu da niciun semn ca ar vrea sa vina si daca voi depasi 41 de saptamani...va fi necesar...

  • 1350

    by sandritano1 about 18 mai 2020

    eu aveam 40+ 2 cand am nascut! si in ziua cu pricina am facut scari multe si am mers si pe jos gen o ora!!! noaptea am intrat in travaliu! oricum vrei sa procedezi, nastere usoara iti doresc!!!

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • atataru
      by atataru
      20 mai 2020

      mul?umesc frumos

  • 13

    by BCAL about 18 mai 2020

    Buna! Eu am doar 38 de saptamani si 2 zile si am emotii sa nu ma ia piticul prin surprindere Al meu e mare, deci voi face cezariana Pe cand trebuie sa nasc, doctorita mea va fi plecata, motiv pt care, cred ca voi naste inainte de termen, pt ca e fff activ si mi e frica sa nu mi se rupa apa pe cand e ea plecata Din cate stiu eu de la doctorita mea, copilul poate sa intarzie pana in 10 zile maximum dupa termenul dat de doctori Deci, tu mai ai o saptamana Daca nici in acest timp nu vine piticul/pitica, am auzit si eu de ceva injectie care provoaca travaliul Vezi tu cum faci, poate piticul se gandeste la tine si nu va fi nevoie sa ajungi la asta :)

    • Scor: 0
    1 comentariu
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta