Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

11

de corina9194 in Bebelusul despre 12 mai deschis - denunta

Malpoziția tălpii la nou născuți

Bebelușul meu s-a născut cu malpoziția tălpii drepte. În decurs de 2 luni piciorușul a revenit la poziția normală, însă este vizibil că piciorușul cu princină este un pic mai grosuț ca celălalt. Ați avut așa situații și cum ați procedat? ( am fost la un medic pediatru însă am intenția să mergem și la un ortoped)

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 252
Rasfoieste dupa
 • 1534

  by BlackCat4evR about 13 mai

  Cu fie-mea de la 10 zile, avea tal-valg complet, bilateral, avea talpile lipite de tibii. Cu fiu-meu de la 2 luni, la el nu a fost asa de sever, si avea doar un piciorus afectat.

  Dar am continuat pana la 2 ani cu amandoi, pentru ca ii ajuta fantastic, mereu se pregateste urmatoarea etapa de dezvoltare.

  2 comentarii
  • corina9194
   by corina9194
   13 mai

   Da cred că și noi o să începem, da bebelușul meu piciorușul a revenit deja la poziția normală fără de masaj special însă mă deranjează că este mai grosuț ca celalalt. Mulțumesc pentru răspuns

  • BlackCat4evR
   by BlackCat4evR
   13 mai

   Mult succes!

 • 1534

  by BlackCat4evR about 12 mai

  Kinetoterapie pana la aproape doi ani. Piciorusele s-au rezolvat in cateva luni (la amandoi copiii) dar am continuat cu kineto pentru ca ii ajuta foarte mut la dezvoltarea corecta.

  1 comentariu
  • corina9194
   by corina9194
   13 mai

   De la cîte luni ați început kinetoterapia?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta