Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

9

de Blueberry25 in Nastere despre 5 mai 2020 deschis - denunta

Travaliu indus

Buna mamici,Sunt printre noi, mamici care au experimentat nasterea provocata? Mai exact, mi s a spus ca mi se va provoca travaliul cu ajutorul unui balon, introdus pe col A mai trecut cineva prin asta? Imi puteti spune mai multe detalii din experienta proprie?Multumesc anticipat pentru raspunsuri si multa sanatate tuturor!

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 558
Rasfoieste dupa
  • 1350

    by sandritano1 about 6 mai 2020

    eu mai am 11 zile de asteptat, daca nu se intampla natural nasterea si pe mine ma vor induce prin aceeasi metoda, un balon sau oricum ceva asemanator introdus in vagin, dar mie mi au spus ca imi vor monta si cateterul pentru epidurala, in cazul in care va fi nevoie nastere usoara si Doamne ajuta

    • Scor: 0
    2 comentarii
    • Eugenya1
      by Eugenya1
      6 mai 2020

      Nastere usoara si bebe sanatos!??

    • sandritano1
      by sandritano1
      6 mai 2020

      multumesc, Doamne ajuta! sper sa se intample zilele astea si sa nu aj la nastere provocata.... :)

  • 652

    by CristinaAlex88 about 5 mai 2020

    Buna, eu am avut nasterea provocata dar nu prin metoda pe care o mentionezi tu ci medicamentos Eu aveam contractii dar nu suficient de puternice si nu ma dilatam Au luat decizia de a mi provoca nasterea pentru ca am avut cerclaj facut si mi l au desfacut de teama ca, contractiile sa nu imi rupa colul In cazul meu au fost necesare 3 zile ca sa pot aa nasc pentru ca nu aveam dilatatie In timpul zile mi se bagau pe perfuzie medicamente sa am contractii mai puternice si noaptea ma lasau sa ma odihnesc In a 3 zi am reusit sa nasc, am inceput travaliul la 8 dimi si am nascut la ora 13 Pana la dilatatie 6 pot sa spun ca a mai fost cum a mai fost dupa care a inceput nebunia, am avut si epidurala dar decat pt 30 de minute, nu am putut sa ma bucur de ea sa zic asa pentru ca imi relaxa uterul si nu mai aveam contractii si nu ma mai dilatam Una peste alta nu a fost asa crunta experienta asta si imediat dupa ce am nascut sa ma curata i am spus doctorului ca sunt pregatita sa o iau fe la capat :)

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Blueberry25
      by Blueberry25
      6 mai 2020

      La prima sarcina mi s-a rupt apa la 35 sapt si am avut nevoie de oxitocina pentru ca nu aveam contractii. Am avut dureri doar vreo ora si jumatate, fara epidurala. Acum, am aproape 40 saptamani iar bebe nu vrea sa iasa, doctorul meu mai este de garda abia...  mai mult

  • 13258

    by CorinaDani about 5 mai 2020

    Nu am auzit de aceasta metoda pana acum Nu este cam riscanta? Care este motivul pentru care ti se va induce travaliul, cezariana nu este o optiune? Sau declansarea travaliului prin administrarea de oxitocina sau aplicarea unui gel pe cervix?

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • kri.
      by kri.
      5 mai 2020

      Nici eu nu stiam ca exista asa ceva p�n? nu am ajuns la spital .
      ?i eu am avut na?tere indus cu balon.
      Mie mi sa zis ca e cea mai sigura metoda si cea mai.eficienta.
      ?i a?a a ?i fost in.5 ore mi sa rupt apa .
      S...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta