Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

218

de Andreea.. in Bebelusul despre 17 martie inchis - denunta

Bebe - manute foarte putin timp invinetite

Bună din nou fetelor. I am făcut baie fetiței, și am observat ca atunci când am scos o din cadita i s au învinețit ușor mânuțele. De la degete pana puțin mai sus de încheietura. În 10 secunde și a revenit. Mi s a mai părut odată ca a făcut asa, dar am zis ca mi se pare mie. Știți cumva cam care ar fi cauza? Temperatura apei o iau mereu cu termometrul și întotdeauna are 37-38 de grade. În camera 24. Bebe 2luni jumate

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 231
Rasfoieste dupa
 • 9242

  by CorinaDani about 17 martie Cel mai bun raspuns

  Poate i-a fost frig, e totuși o diferenta de 13-14 grade între temperatura apei și a aerului din camera. În plus, când pielea este umeda, senzația de rece este accentuata. Încearcă să-i pui prosopul la încălzit pe calorifer, sa fie cald când o bagi în el. Bebeii mici nu stau prea bine cu circulația periferica și reglarea temperaturii corpului, majoritatea bebelușilor au adesea mânuțele și piciorușele reci.
  • Scor: 0
  2 comentarii
  • Andreea..
   by Andreea..
   17 martie

   Mulțumesc de sfat. Voi pune de acum prosopul pe calorifer. Am observat ca dacă ii fac baie în cada, nu face la fel, pentru ca atunci când o scot din cada, fiind Baia mică, e cald și de la abur, dar când ii fac în camera în cadita se întâmplă asa.

  • CorinaDani
   by CorinaDani
   19 martie

   Dacă ai pe cineva în familie care se pricepe la meșterit, roagă sa-ți facă un grătar din șipci de lemn (sipcile se găsesc la orice magazin de bricolaj și au și servicii de taiere la dimensiunea necesara), îl pui peste cada sprijinit pe marginile acesteia ...  mai mult

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta