Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de ancamaria88 in Bebelusul despre 12 martie deschis - denunta

Bebe nu se rostogoleste

Buna... bebele meu are 4 luni și nu se rostogoleste încă, doar se întoarce pe o parte. Doctorul de familie ne-a sugerat sa îl ducem la neurolog sa ii facă program de recuperare...ca e leneș. Bebele este vioi, energic doar ca nu l-am prea forțat sa stea pe burtica. Credeți ca ar trebui sa aibă vreo problema încât sa fie necesar consult la neurolog? As vrea cât de mult posibil sa evit sa îl scot pana trece nebunia cu Coronavirusul.

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 242
Rasfoieste dupa
 • 1250

  by Eugenya1 about 12 martie

  Se va rostogoli curand,daca se intoarce pe o parte..

  • Scor: 0
 • 27

  by Stef10 about 12 martie

  Aceeasi problema am avut-o si noi, abia la 7 luni fix a stat in fundulet singura. La 6 luni si jumatate am mers la un pediatru si a zis ca nu e nimic de speriat si ca fiecare copil are ritmul lui dar mi-a recomandat masaj mai energic si 3 cure de cate 10 zile de 4Bones ( calciu), cate 5 ml dimineata si seara. Masajul la bebelusi este foarte indicat pe tot corpul insa niciodata in zona coloanei vertebrale.Deci incercati sa faceti masaj cat mai mult pentru a creste tonusul dar cel mai bine este s mergeti la un pediatru, nu la neurolog din prima. Pediatru va va da mai multe informatii.Oricum la 4 luni e bine ca se se intoarce putin intr-o parte.

  • Scor: 0
 • 572

  by CristinaAlex88 about 12 martie

  Buna, copilul meu are 7 luni și abia acum a reușit sa se rostogolească și nu e ca face asta mereu :) fiecare copil are ritmul lui, stai liniștita ca este încă devreme sa îți faci griji. Sănătate!

 • 9242

  by CorinaDani about 12 martie

  Stai liniștită, fetita mea a reușit sa se întoarcă pe burtica fix la 6 luni. Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Este foarte înțelept cum ai gândit, nu expune copilul pana nu se termina nebunia asta cu pandemia covid19.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta