Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Piti1985 in Panic despre 17 februarie deschis - denunta

Imi poate lua fetele

Eu stau acasă cu gemenele noastre el la munca ,se lauda ca are bani și o sa imi ia copii,am unde sa stau dacă trebuie ma mut la parinti intr o camera,pana se face imaprtirea de bunuri,au fost cumparate trei app de când ne am căsătorit,in rest el se dedica fetelor când are timp după ce vine se la munca și sta doua trei ore in garaj la băut,in rest uneori vacante cu tovarăși și cu noi pe post de anexe când nu mai bea sau joaca table sau se uita la fotbal nn stop ne bagă in seama ,a dat de mancare la fete de trei cinci ori in viața lui,eu am vrut o familie,dar el are alt concept ori ca mine ori fac scandal și te provoc și după ma plâng ca tipi .eu le-am crescut sg fără bone sau ajutor de la bunici și acuma ma amenință ca el poate sa mi le ia ca el le vrea ,fost văduv imi bagă și rudele fostei neveste in familie deși i am spus ca nu imi place ,am respectat amintirea pana s au născut fetele după consider ca era cazu da se schimbe

Raspunsuri (5):

Raspunsuri: 5 • Score 0 • Vizualizari: 324
Rasfoieste dupa
 • 101

  by Nicol1ch about 17 februarie

  Mergi la un avocat.Te va invata ce ai de facut.Copiii raman mereu la mama daca demonstrezi ca ii poti intretine si ai unde locui.

  • Scor: 0
 • 1731

  by Camelia09 about 17 februarie

  Cel mai bine ar fi sa consulti un avocat specializat in astfel de cazuri. Mi se pare ca se foloseste de amenintarea ca iti ia fetele ca sa te controleze, nu-i da aceasta putere. Dupa cum ai prezentat situatia, cred ca ai fi favorizata intr-un caz de lupta pentru custodie, dar nu sunt in domeniu si un avocat te poate lamuri mult mai bine. Ar fi frumos sa reusiti, de dragul copiilor, sa impartiti amiabil custodia. Dar, daca relatia voastra nu merge si singurul lucru care te tine in casnicie e amenintarea asta, nu mi se pare un motiv bun. Nici nu cred ca isi doreste cu adevarat custodia, daca acum se implica atat de putin in ingrijirea si educarea lor, pare mai curand o arma pe care o foloseste impotriva ta. Pana la urma, indiferent de neintelegerile dintre voi doi, copiii trebuie sa aiba prioritate si au nevoie de doi parinti care sa se poarte civilizat unul cu altul si sa fie amandoi prezenti in viata lor, nu neaparat in mod egal.

 • 1250

  by Eugenya1 about 17 februarie

  Felicitari pentru fetite,sunt superbe!Daca crezi ca se va ajunge la divort lupta pt ele.Il poti inregistra (de ce nu?) cand iti vorbeste urat/te ameninta.Acesta este abuz verbal.

  • Scor: 0
 • 449

  by Pepco about 17 februarie

  3 apartamente din ce fel de bani? daca ai bagat bani in ele, ai dovezi? extrase de cont, chitante, alte acte doveditoare?

   

  daca nu, pregateste-te de razboi si de alte ture de stres. bine, daca vrei sa divortezi, ca eu asa inteleg.

  • Scor: 0
 • 449

  by Pepco about 17 februarie

  1. cine va pune sa va cuplati cu astfel de specimene, numai voi stiti.

   

  2. daca ai o locuinta si bani cu care sa le cresti, plus esti o persoana non-violenta - cu dovezi!!! - nu ti le ia nimeni.

   

  3. vei manca stres pe paine, sicane cat cuprinde, minciuni si alte porcarii menite sa te faca slaba, labila (adica instabila) emotional, pentru a te santaja cu asta in fata altor persoane.

   

  succes.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta