Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

3231

de Buburuza_Ruza in Sanatate despre 14 februarie deschis - denunta

Aluniță/papilom..?!

În sarcina precedenta mi.a ieșit pe linia sutienului ceva(aluniță/papilom) de mărimea unei găuri de ac pt cusut (aproximativ). Inițial a avut culoarea pielii,apoi a devenit maronie dar și.a păstrat dimensiunea(nu a crescut niciodată,decât când a apărut). Problema apare în luna ianuarie,când nu știu cum chestia s.a rupt(băiatul meu mă apucă din zona aia când se ridică).. nu am sângerat,doar s.a uscat și după vreo5zile a cazut de tot. Până să cadă am observat că sub ea a crescut iar ceva la fel de mic, culoarea pielii. Prima atârna ca de un fir de par,a doua este doar ușor înălțată pe suprafața pielii. Vreo săptămână,chiar doua am avut insa dureri în locul respectiv,dureri de san,de spate de mână (spatele și mână mă pot durea și din cauza unor pb cu cervicala,am mai avut,dar nu sunt sigura de aceasta data),parca supe traiectul ganglionilor mă deranjează ceva,sau o fi doar in capul meu de frica. La a doua sarcina la fel mi.a aparut pe areola, s.a rupt(după ce am născut) și am avut dureri ,fara sângerări. Poate fi aluniță??

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 342
Rasfoieste dupa
 • 994

  by IlieCristina about 18 februarie

  Astfel de papiloame se scot cu electrocauterul la dermatologie. Eu am avut multe si le-am scos, fara durere

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • Buburuza_Ruza
   by Buburuza_Ruza
   18 februarie

   Eu nu sunt sigura daca a fost sau nu papilom.. Sper sa fi fost! Vedem ce sp și medicul. Mulțumesc pt răspuns!

  • Buburuza_Ruza
   by Buburuza_Ruza
   18 februarie

   Cristina, având în vedere că ai avut multe, ți se.a întâmplat z ți se rupă vreunul vreodată? Daca da, cum a fost? Ai sângerat/nu? Ai avut dureri/nu? Daca da, cat au ținut? Ms

 • 730

  by roxanaz about 14 februarie

  sau un chist simplu dermic. mergi la dermato oricum.

  • Scor: 0
  1 comentariu
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta