Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de cinche1 in Sarcina despre 22 ianuarie 2020 deschis - denunta

Saptamana 7 de sarcina - cateva intrebari

Buna! Am o întrebare care ma framanta si ma îngrijoreaza:am avut sarcina gemelara unul din bebelusi nu a apucat sa se dezvolte si a merit ce riscuri si ce probleme pot aparea la bebelusul via care are acum 7 sapt Am control abia pe 19 Feb dar pana atunci sunt foarte panicata Va multumesc!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 418
Rasfoieste dupa
  • 1358

    by andreea22can about 22 ianuarie 2020

    Prietena mea a avut caz ca al tau si a nascut la termen si bebe este ok stiu si caz la care sa oprit in evolutie la 24s unul din bebei si a dus pana la 36s( erau in saculeti diferiti)

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 22 ianuarie 2020

    pentru ca unul dintre gemeni s a oprit din dezvoltare inca de la inceputul sarcinii, nu cred ca vei avea probleme, era mai grav sau dificil daca se intampla acest lucru dupa ce sarcina avansa mai mult

    "Uneori desi initial pare a fi o sarcina gemelara, pe parcursul avansarii sarcinii unul din gemeni inceteaza sa se mai dezvolte, o conditie care se numeste sindromul geamanului disparut Un astfel de episod este coplesitor, frustrant si provoaca multa confuzie Frecvent, nu exista o explicatie de ce lucrurile evolueaza astfel "

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta