Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2104

de Eugenya1 in Panic despre 3 ianuarie 2020 deschis - denunta

Varicela ?

Fetelor,azi i a aparut lui bebe o iritatie pe burtica,ca niste cosulete f mici Starea generala este buna,l a consultat si medicul Incerc sa atasez o poza

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 581
Rasfoieste dupa
  • 1782

    by Camelia09 about 4 ianuarie 2020

    Si eu cred ca e vorba de o iritatie de la scutec, tinand cont de locatie Si fetita mea a facut niste bubite de la scutec, numai ca erau localizate pe spate, in zona unde venea banda, dar i au trecut destul de repede Cred ca medicul si ar fi dat seama daca era vorba de o varicela, dupa bubite si, in plus, de obicei vine insotita de febra mare, si alte simptome Dupa cum le descrii, poza nu am reusit sa o maresc, seamana si cu bubitele de la dermatita atopica, reactii alergice, dar dupa locatie tot la iritatie de scutec m as gandi Nu cred ca ai motive de ingrijorare

    1 comentariu
    • Eugenya1
      by Eugenya1
      4 ianuarie 2020

      Medicul a spus ca ,varicela tot asa poate aparea pt inceput,pe burtica.Si eu sper sa fie o iritatie,faptul ca nu are si alte simptome ma incurajeaza.Multumesc,Camelia!??

  • 3228

    by Buburuza_Ruza about 3 ianuarie 2020

    Eu nu reusesc sa maresc poza, dar poate sa fie si de la pampers de la partea aceea mai dura care inchide pampersul Daca nu l ai lipit perfect peste partea care vine peste burtica coltul acela ii jeneaza Eu vad in poza mica doar doua bubite rosii,de aici si gandul meu Medicul ce parere are? Bebe a intrat in contact cu cineva bolnavior?

    4 comentarii
    • Eugenya1
      by Eugenya1
      3 ianuarie 2020

      Sunt 6 bubite f muci,ca niste cosuri.Medicul a spus sa urmaresc zilele urmatoare,dar ,pentru ca starea lui generala este buna,nu crede ca ar fi varicela.

    • Eugenya1
      by Eugenya1
      4 ianuarie 2020

      Nu a intract in contact cu persoane bolnave.

    • Buburuza_Ruza
      by Buburuza_Ruza
      4 ianuarie 2020

      Ok, s?n?tate!

    • Eugenya1
      by Eugenya1
      4 ianuarie 2020

      Multumesc,asemenea!??

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta