Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

12

de claudi191 in La Bucatarie despre 25 decembrie 2019 deschis - denunta

Sarmale?

Buna! Am citit si eu atatea informatii pe internet cum ca nu ar fi bune sarmalele in sarcina, nici orice alta carne din perioada asta a Craciunului pentru bebe din burtica Medicul mi a zis insa ca pot manca orice imi doresc,insa am o retinere nu stiu ce sa fac

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 970
Rasfoieste dupa
  • 1350

    by sandritano1 about 25 decembrie 2019

    Daca nu ai probleme cu digestia, mananca le linistita! eu pe la 9 saptamani, mi am gatit 20 sarmale, atata pofta aveam! e singura mancare la care am poftit(bine si cateva muraturi :)))!

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 25 decembrie 2019

    Cheia este moderatia Normal ca ai voie sa mananci sarmale cand esti insarcinata, mai ales daca si poftesti la ele Doar sa nu faci excese culinare, atat, ca sa nu te alegi cu vreo indigestie Evita salatele pe baza de maioneza facuta cu ou crud, din cauza riscului de salmonella https://www reginamaria ro/articole medicale/alimente de evitat sarcina

  • 652

    by CristinaAlex88 about 25 decembrie 2019

    Atata timp cat medicul a interzis consumul de sarmale nu ai de ce sa iti faci griji! Sincer mi se pare o tampenie sa nu ai voie sa consumi carne in perioada asta! Incearca sa Asculti de medicul tau si sa nu mai bagi in seama aberatie scrise de persoane neavizate! Pofta buna si sarbatori fericite!

    • Scor: 0
    1 comentariu
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta