Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de azpacardin_20 in Bebelusul despre 13 decembrie 2019 deschis - denunta

Ciuperca a pielii

Am o întrebare! Am născut acum 2 luni și de atunci transpir foarte mult mai ales când intru de l cald la rece și invers! Transpirând mi au apărut in jurul sânilor nu peSfârcuri niște micoze și pe spate exact in zonele in care transpir... dermatologul mi a spus ca este o ciuperca! Întrebarea mea este copilul meu poate sa facă candidă bucata din aceasta cauza? Câteodată are limbuția albă sa fie de la lapte sau cum îmi pot da seama diferența dintre cele doua! Multumesc frumos

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 322
Rasfoieste dupa
 • 3037

  by Buburuza_Ruza about 14 decembrie 2019

  Bună. Candida este pe limbuta in strat mai gros decât albeața de la lapte și nu dispare. Trebuie să îi cureți gurita chiar daca nu are candida. Ar fi bine sa îl vadă și medicul ; tu trebuie sa tratezi ciuperca și trebuie să întrebi medicul daca poate fi vreun risc pentru bebeluș.

  • Scor: 0
 • 336

  by sandritano1 about 13 decembrie 2019

  Daca ti-a spus ca e o ciuperca, banuiesc ca ti-a spus si numele acesteia!!! care este???... la contact direct, mai ales la persoanele care nu au imunitate foarte dezvoltata riscul este destul de mare! Dermatologul ce medicament ti-a recomandat?

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta