Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de annabr3 in Sarcina despre 9 decembrie 2019 deschis - denunta

Sarcinā cu probleme?

Buná dimineaţa viitoare māmici!Sunt însarcinatā în 5 sāptămâni,însā a o problemā cu glanda tiroidā,iau Euthyrox125mg de vreo 5 ani de zile,vreau sā întreb dacā mai sunt cazuri de genul aici?și daca a-ţi avut probleme în timpul sarcini?Aștept raspunsuri.Va mulţumesc.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 251
Rasfoieste dupa
 • 349

  by sandritano1 about 9 decembrie 2019

  Buna! eu sunt in saptamana 19, si da am tiroida Hashimoto, eu luam 100mcgr de Tirosint cand am ramas insarcinata, dar valoarea tsh-ul trebuie monitorizata toate lunile din sarcina, ca drept dovada ca eu am plecat cand am ramas insarcinata de la 2200 valoarea la tsh, in saptamana a 8-10 aveam o valoare de 3200, care a trebuit corectata la 125 mcgr cu 100 mcrg in zile alternative! pt un bebe fara probleme, profesorul dr endocrinolog care ma urmareste alaturi de gineco meu, mi-a spus ca trebuie sa tin valoarea tsh-ului la max 2200 ui(aceste valori sunt masura dupa care spitalul unde fac analize masoara, s-ar putea sa difere de la tara la tara aceste valori)! oricum trebuie ABSOLUT vazut un endocrinolog care dupa cum ti-am scris mai sus trebuie sa iti monitorizeze valorile tsh ului pt a ajusta doza de eutirox dupa cum e cazul de la luna la luna! stii la ce probleme duce o valoare foarte mare a TSH- ului in sarcina!!!! sarcina usoara :)

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • annabr3
   by annabr3
   9 decembrie 2019

   Mulţumesc pt raspuns.Da mi-am facut analizele iar mânine am programare la endocrinolog pentru a vedea ce se întâmplā mai exact.Sarcinā ușoara si pentru tine și toate cele bune.

 • 8647

  by CorinaDani about 9 decembrie 2019

  discuta cu medicul endocrinolog.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • annabr3
   by annabr3
   9 decembrie 2019

   Multumesc

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta