Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de eliza.cernei in Sarcina despre 5 decembrie 2019 deschis - denunta

Travaliul

Cum sa provocj travaliul in saptamina a 40 a?

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 309
Rasfoieste dupa
 • 1673

  by Camelia09 about 6 decembrie 2019

  Cand spui in saptamana 40 la ce varsta a sarcinii te referi exact? E totul in regula cu sarcina? Intr-adevar plimbarile lungi si contactul sexual neprotejat te-ar putea ajuta. Cum e bebe pozitionat, a coborat? E foarte posibil ca niciuna sa nu functioneze. Eu am nascut la 41 de saptamani. Cu o zi inainte, la ecografie, medicul a observat ca scazuse cantitatea de lichid amniotic si mi-a recomandat sa incerc sa induc travaliul. Pentru asta, la recomandarea medicului am luat calciu si dupa vreo 2 ore a inceput travaliul, spre norocul meu, ca daca nu functiona incercam uleiul de ricin, si daca nici asta nu functina urma sa primesc oxitocina. Bebelusa era deja in pozitie, numai contractiile lipseau. Probabil ca daca nu aparea problema cu lichidul amniotic as mai fi asteptat sa se declanseze natural inca o saptamana. Vorbeste cu medicul tau despre asta si nu te impacienta, sarcina poate dura si 42 saptamani.

 • 8609

  by CorinaDani about 6 decembrie 2019

  Cu medicul ai discutat, l-ai întrebat ?

  • Scor: 0
 • 139

  by un nou inceput about 5 decembrie 2019

  Poate te-ar ajuta daca ai scari de urcat si coborât.,mersul pe jos,activitatea sexuală neprotejat,Sa manânci fructe exotice de preferat ananasul iti doresc sa ai o naștere ușoară și multa sanatate tie si bebelușului

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta