Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Rafami79 in Bebelusul despre 14 noiembrie 2019 deschis - denunta

Criza inainte de somn

Inainte de somnpe bebita o apuca criza de plans gen istericale O tine cam intre 10 15 minute Sunt normale iesirile acestea la 14 saptamani?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 634
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 15 noiembrie 2019

    despre care somn este vorba, cel de noapte, sau face asa si in timpul zilei ? la ce ora o culci seara, cate reprize de somn are ziua, la ce ora se trezeste, in ce interval are somnul de dupa amiaza ?

    varsta copilului, dupa nastere, se exprima in luni si ani, doar in sarcina se numara saptamanile

    asadar, cate luni are copila ta, in ce data s a nascut ?

    • Scor: 0
  • 5012

    by andaghe about 15 noiembrie 2019

    14 saptamani i seamna cate luni, mai exact? Dupa nastere varsta este in luni si ani, ca doar nu o sa mai calculeze nimeni 30 de saptamani, aeica atatea zile, adica atatea luni, dar stai, ca anul asta e bisect etc etc Asta in primul rand :) In al doilea rand, nu cred ca e corect sa spui "iesiri", ardica anormalitati, pentru ca asta fac bebeii plang, tipa, urla, suspina, sughita, adorm, ganguresc, iar plang, iar dorm, iar , iar copiii mici plang daca se sperie, daca le e foame, cald, drig, daca ii supara digestia, daca sunt obositi, entuziasmati cam la orice plang, ca nu stiu inca alta exprimare Verifica toate posibilele cauze, de la foame oana la oboseala, si iti vei da seama usor, usor, de ce plange Atunci vei sti cum sa eviti eventual, sau s aameliorezi Daca suspectezi totusi o cauza medicala, mergi la pediatru si verifica! Succes si sanatate!!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta