Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de alexx5 in Panic despre 23 octombrie 2019 deschis - denunta

Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos

Buna ziua, astazi la control mi s a confirmat faptul ca am o sarcina cu sac fara embrion Mi s a recomandat un avort medicamentos, in acelasi timp doctorita mi a dat si un tratement pt infectia urinara care mi s a gasit in urma analizelor facute, tratament cu antibiotic Intrebarea mea este urmatoarea daca incep tratamentul cu Medabon spre exemplu sambata, voi putea continua si cu tratamentul cu antibiotic in paralel sau ar trebui sa il intrerup? O alta nelamurire ar fi in cazul in care dupa ce iau pastila si capsulele vaginale Medabon, daca am crampe sau dureri abdominale pot lua vre un comprimat pentru ameliorarea durerilor?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 480
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 23 octombrie 2019

    In prospectul Medabon scrie ca antibioticul poate interfera cu actiunea acestui medicament Cel mai intelept ar fi sa incepi tratamentul pentru infectia urinara DUPA ce elimini sarcina Tot in prospect scrie sa intrebi medicul ce analgezice poti lua Nu poti sa suni medicul si sa intrebi, ca sa fii sigura ca decurge totul normal, fara probleme sau complicatii?https://m csid ro/medicamente/medabon pachet combinat de mifepriston 200 mg comprimate si misoprostol 4 x 02 mg comprimate vaginale 11546271

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta