13

de Ericusha in Nastere despre 21 octombrie 2019 deschis - denunta

Naștere prematura

Salut, este cineva dintre voi sau știți pe cineva care au suferit de 2 nașteri premature din cauza incompetenții colului iar la următoarea sarcina sa fi făcut cerclag , cum a decurs următoarea sarcina

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 409
Rasfoieste dupa
 • 659

  by CristinaAlex88 about 22 octombrie 2019

  Eu am doua nașteri premature la 20 de săptămîni și a 3 cu cercaj dusa la termen. Diagnostic insuficienta cervicala.

  2 comentarii
  • Ericusha
   by Ericusha
   22 octombrie 2019

   La fel și eu am trecut prin aceasta trauma cu un an in urma la 22 săptămîni și acuma la 23 săptămîni, in ambele cazuri colul sa deschis fără dureri , apoi brusc m-am trezit cu dureri și timp de citeva ore am și născut, e foarte greu și îmi este frica pent...  mai mult

  • CristinaAlex88
   by CristinaAlex88
   22 octombrie 2019

   Știu ca este greu, traumatizant dar pana la urma vei reuși... nu trebuie sa îți pierzi speranța pentru ca se poate, cu multă grija, repaos. Îți doresc multă putere și sănătate! Și sa auzim de bine!

 • 142

  by Ema1818 about 22 octombrie 2019

  Știu pe cineva care are 4 copii și 3 sarcini cu cerclaj, la una nu a vrut sa facă cerclaj și a dus-o ft greu..a stat in pat 12 sapt; in schimb cu celelalte trei a fost ft bn și a nascut la termen! Și eu am o sarcina cu cerclaj și mai am un copilaș pe care l-am născut la termen, tot sarcina cu cerclaj! Cred ca ajuta ft mult cerclajul, dar tb sa faci și repaus, pt ca este o sarcina cu risc și chiar și cu cerclaj colul se poate deschide!

  1 comentariu
  • Ericusha
   by Ericusha
   22 octombrie 2019

   Mulțumesc de răspuns , m-a simt mai încurajată

 • 142

  by Ema1818 about 22 octombrie 2019

  Știu pe cineva care are 4 copii și 3 sarcini cu cerclaj, la una nu a vrut sa facă cerclaj și a dus-o ft greu..a stat in pat 12 sapt; in schimb cu celelalte trei a fost ft bn și a nascut la termen! Și eu masați ma cu cerclaj, mai am un copilaș pe care l-am născut la termen, tot sarcina cu cerclaj! Cred ca ajuta ft mult cerclajul, dar tb sa faci și repaus, pt ca este o sarcina cu risc și chiar și cu cerclaj colul se poate deschide!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.