Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de ireenadi in Sanatate despre 19 octombrie 2019 deschis - denunta

Icterul

Bebe are o saptamana si nu a luat in greutate Are icter in continuare, adoarme la san si nu se poate hrani adecvat E galbui la fata, chiar si albul ochilor si in gura e galben!De ieri ii dau sirop liv52 dat de medic Cam in cat timp ii trece? A mai trecut cineva prin asta? Cum a fost?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 310
Rasfoieste dupa
  • 3228

    by Buburuza_Ruza about 19 octombrie 2019

    Buna Bebelusul meu a facut in spital o sedinta de fototerapie (3ore); coloritul galben s a diminuat dar nu a trecut de tot Nu mai retin precis, dar coloritul fetei a durat pana la 4 6s Desi era destul de rece cand am nascut eu, de la 2s l am scos in fiecare zi afara la soare Trebuie sa il tii intr o camera cu mult soare cand este in casa, cat mai mult afara la lumina,si da i sa suga cat mai mult,ajuta Totusi bebelusul meu a luat foarte bine in greutate In unele cazuri de icter prelungit este necesar sa mergi la doctor ca sa iti prescrie un tratament; poate este vorba chiar de siropul pe care i l dai deja (nu stiu pt ca eu nu i am dat nimic)

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta