Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

16

de larisamihaela17 in Sarcina despre 19 septembrie 2019 deschis - denunta

Miscarile bebelusului

Nu stiu de ce , dar ma simt putin aiurea sa intreb asta Fiind prima sarcina si foarte emotionata in privinta miscarilor, se poate sa fi simtit in palma ?? Azi dimineata dupa ce am mancat o napolitana plina cu ciocolata care e singura sa imi placa , m am oprit in fata oglinzii si ma masam pe burta Nici nu ma gandeam sa miste sau sa l simt cand mi am oprit mana pe burtica am simtit in palma ca si cum ceva m ar fi atins Am crezut ca raman fara aer Se poate sa fi fost bebele?? In palma ?? Nu a fost o lovitura tare incat sa exagerez , doar ca ceva mi a atins centrul palmei Avand in vedere ca am 4 luni si jumatate tin sa cred ca bebele a fost A simtit cineva in palma? Sa fi fost el ? Nu am cum sa aberez pentru ca stii sigur ca am simtit in mijlocul palmei Stiam ca prima data se simt ca niste fluturasi, de asta ma gandesc cum pot simti in palma

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 553
Rasfoieste dupa
  • 16

    by larisamihaela17 about 19 septembrie 2019

    Acum sunt convinsa ca e bebe A fost cel mai frumos sentiment Abea astept sa miste iar Acum sunt pe faza tot timpul :)) Nastere usoara di voua si sanatate multa bebeilor vostrii !

    • Scor: 0
  • 13256

    by CorinaDani about 19 septembrie 2019

    este foarte posibil si este abia inceputul, mai spre finalul sarcinii o sa i spui lui bebe "stai mami, nu ma mai impinge in ficat/unde vrei sa ti intinzi coatele/genunchii ? "

  • 138

    by Ema1818 about 19 septembrie 2019

    Sigur ca poate fi bebelusul, 4 luni jumatate este destul de avansata sarcina! Eu la primul bebe am simtit Miscarile la 16 sapt iar acum la al doilea si mai devreme am simtit!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta