Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Mihaela -Florentina in Sarcina despre 17 septembrie 2019 deschis - denunta

Ce pastile se ia pentru a rămâne însărcinată?

Fetelor ce ma sfătuiți pentu a rămâne însărcinată curând ?

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 392
Rasfoieste dupa
 • 3231

  by Buburuza_Ruza about 18 septembrie 2019

  Daca nu este nicio problema nu este necesar să iei pastile. Daca incercati de mult timp ( cel puțin un an) fara rezultat, atunci este obligatoriu un consult la un medic specialist, investigații și probabil și un tratament in urma investigațiilor. Medicul este singurul avizat pt a recomanda pastile in aceste situații.

  • Scor: 0
 • 778

  by Becky13 about 17 septembrie 2019

  Poți încerca Profecund. Mai există Myo-Sun sau Acid folic simplu. Însă ar trebui să iei în calcul și niște investigații de specialitate, pentru că înțeleg că de un 1 an jumate încerci. Sunt și cazuri în care pur și simplu durează mai mult, fără a exista o problemă diagnosticată, dar este discutat cu medicul. Tu ai ciclul regulat sau neregulat? Că dacă e neregulat rămâi ceva mai greu, cel puțin așa a fost în cazul meu (1an și 5 luni). 

  • Scor: 0
 • 6

  by Roxana1224 about 17 septembrie 2019

  Eu am fost la doctor , am facut un consult .Mi-a dat Elevit 1 , Si in următoarea luna eram însărcinată . Acum am 17 sapaaani . Mult succes !!

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • CorinaDani
   by CorinaDani
   17 septembrie 2019

   cand un cuplu incearca de 1 an si jumatate sa aiba copil, iti spun sigur ca nici mama elevitului nu o va ajuta pe initiatoare sa ramana insarcinata. a scris despre aceste incercari la o alta intrebare. de aceea am sfatuit-o sa mearga la medic, un speciali...  mai mult

 • 10969

  by CorinaDani about 17 septembrie 2019

  sa mergi la medic sa-ti faci niste analize si investigatii, sa afli daca este totul in regula cu organismul tau. de asemenea, daca incerci sa ramai insarcinata de mai mult de 6 luni-1 an, este posibil sa existe o problema de infetilitate in cuplul vostru, ar trebui ca si partenerul tau sa-si faca macar o spermograma. daca el este fertil, iar tu ai un ciclu regulat, inseamna ca trebuie sa faci mai multe investigatii pentru a afla daca ovulezi, daca ai trompele permeabile, daca nu ai vreo infectie care da infertilitate, etc.

  stii sa-ti calculezi perioada fertila si ovulatia, ai un ciclu regulat ? ai luat anticonceptionale, ai si alte probleme de sanatate ?

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta